jestere1231231
Kilopat
Merhaba. WWE 2K19 yükledim ama Slow Motion sorunu yaşıyorum. Çözümünü bilen var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu açın güreşçileri falan seçtikten sonra maçı başlatmayın klavyede bulunan PG DN tuşuna basın momentum: Fast olacak.
Bende CD si var oyunda slow motion sorunu olduğu için sildim. WWE 16 yükledim sistemim 19 için yetmiyor testte 12 fps alıyordum sizce tekrar yüklemelimiyim.Oyunu açın güreşçileri falan seçtikten sonra maçı başlatmayın klavyede bulunan PG dn tuşuna basın momentum: Fast olacak.
Bende CD'si var oyunda Slow Motion sorunu olduğu için sildim. WWE 16 yükledim sistemim 19 için yetmiyor testte 12 FPS alıyordum sizce tekrar yüklemeli miyim?
Ben 2K15' de slow motion sorunundan oynayamıyorum 2K16' da öyle bir soruna rastlamadım.Slow motion sorunu tamaamen donanımla alakalı. Bende vakti zamanında WWE 2K oyunlarından 2K15' de HD6570 ekran kartımla bu sorunu yaşamıştım. Aynı sorunu arkadaşım GTX 750Tİ ekran kartı ile 2K19' da yaşıyor. Bende 2K19' da saydığım modellerden daha güçlü olan GTX 970 ve RX 480' de buna benzer sorunlar yaşamayıp akıcı şekilde oynamıştım ve hala da oynuyorum.
Senin sistemin nedir?Yükleyip yüklemeyeceğini ben bilmem. Ama ben 60 FPS alıyorum.
Ben 2K15'de Slow Motion sorunundan oynayamıyorum 2K16'da öyle bir soruna rastlamadım.
Senin sistemin nedir?
Dediğini yaptım hiçbir şey değişmedi.Neden soruyorsun?
Vallaha bendede aynı sorun var fast yapınca düzeldi.Dediğini yaptım hiçbir şey değişmedi.
Momentum fast yapınca oyun hızlanmıyo sadece maç kısa sürüyo youtube'dada hep böle yapın diyolar ama yanlış.Oyunu açın güreşçileri falan seçtikten sonra maçı başlatmayın klavyede bulunan PG dn tuşuna basın momentum: Fast olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.