Mafia serisi sıkıcı mı?

yasin411

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
Trilogy paketini aldım, Mafia Definitive Edition indirdim ve oyuna başladım. İlk dakikadan sıkmaya başladı, iade talebinde bulundum. Story oyunları hep YouTube'dan izledim ama kendim oynayınca çok sıkıcı gelmeye başladı. Yoksa bende mi sorun anlamadım. Ne önerirsiniz bana 🥺

Son düzenleyen: Moderatör:
Trilogy paketini aldım, Mafia Definitive Edition indirdim ve oyuna başladım. İlk dakikadan sıkmaya başladı, iade talebinde bulundum. Story oyunları hep YouTube'dan izledim ama kendim oynayınca çok sıkıcı gelmeye başladı. Yoksa bende mi sorun anlamadım. Ne önerirsiniz bana 🥺

Oyundan beklentin neydi ki bir anda ilk dakikadan iade etmek istedin?

Her oyun herkese zevkli gelecek diye bir şey yok normaldir. Korku oyunlarıyla aran iyiyse Resident Evil 7 ve Village öneririm.

Mafia oyunları senaryoya ağır şekilde giren ve 3. oyunu saymazsak gerçekçiliğe önem veren oyunlar. Eğer GTA gibi ilk dakikadan milleti ezeyim, silahla etrafa sıkayım modunda girdiysen sıkılman normal. 4 ya da 5. bölüme kadar silah bile almayacaksın oyunda eline.

Mafia 1 en iyi hikayeye sahip olan oyun ve hiç sıkılmadan bitirirsin aynı şekil 2 de hiç sıkmaz fakat 3 hayal kırıklığı sebebi 50 saat oynanışı var ve tek amacın görev yapıp şehirdeki bölgeleri tek tek ele geçirmek hikayesi yok değil ama diğer oyunlar karşısında düşük kalıyor.

Herkes 1'i çok seviyor fakat beni sıktı yine de bitirdim grafik hastası biri olmama rağmen 1'den çok 2'ye bayıldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı