MAG CoreLiquid 240R V2 alınır mı?

Radyatör fanlarını çok yüksekte kullanmak zaten gereksiz bir durum pompayı tam devirde radyatör fanlarını manuel veya normal hızda konumlandırmak gerekiyor boşta 70 derece diyen macunu çok sürmüş veya pompayı oturtamamış olabilir.

Merhaba bu ürünü vatanın indirimlerinden satın aldım. Şu anki sistemim Ryzen 5 5600 ekran akrtım RTX 2060. sistemdeki parçalarında MSI olması ortak panelden kullanma isteğimden dolayı bu ürün daha uygun geldi. Kurulumdan sonra iyi ki almışım dedim. MSI kalitesi bir yana kurulumu kolay tasarımı oldukça şık bir ürün. Performans olarak da çok iyi durumda diyebilirim. 2.bir sistem ( 4070'li bir kasa ) niyetim var. O zamanda bunun 360'lık versiyonunu alacağım. Şu anki hem msi kampanyası hem de vatan indirimlerine bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam konuyu nerden buldunda yazdın. 1,5 sene önceki konu bu.

Hocam konuyu nerden buldunda yazdın. 1,5 sene önceki konu bu.
madem konuyu tekrar gündeme getirdiler bende almayı düşünüyorum 3k bütçem var işlemci ryzen 5 7600x önerir misin bu modeli :

MSI MAG CORELIQUID 240R V2​

YA DA

CORSAIR H100 RGB Sıvı CPU Soğutucu​

Madem konuyu tekrar gündeme getirdiler bende almayı düşünüyorum 3K bütçem var işlemci Ryzen 5 7600X önerir misin bu modeli:

MSI MAG CoreLiquid 240R V2​

YA DA

Corsair H100 RGB Sıvı CPU Soğutucu​

MSI MAG CoreLiquid 240R V2 white

Olanı aldım. Siz aldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…