MAG CoreLiquid 240R V2 alınır mı?

Hocam içe sinmeyle ilgili değil.
Kasam MSI anakart MSI ekran kartı MSI.
Her şey MSI iken ortada o Corsair'ya da depp cool çok sırıtır o yüzden.
Amazon'da biri mükemmel oyunlarda 55 derecenin üstüne çıkmıyor yazarken bir diğeri boşta 70 derece fanlar cızıtı ypayıor tiz bir ses geliyor yazmış.
Mütiş kafam karıştı hiçbir bilginiz var mı konuyla ilgili cızırtı falan?

Radyatör fanlarını çok yüksekte kullanmak zaten gereksiz bir durum pompayı tam devirde radyatör fanlarını manuel veya normal hızda konumlandırmak gerekiyor boşta 70 derece diyen macunu çok sürmüş veya pompayı oturtamamış olabilir.

Merhaba bu ürünü vatanın indirimlerinden satın aldım. Şu anki sistemim Ryzen 5 5600 ekran akrtım RTX 2060. sistemdeki parçalarında MSI olması ortak panelden kullanma isteğimden dolayı bu ürün daha uygun geldi. Kurulumdan sonra iyi ki almışım dedim. MSI kalitesi bir yana kurulumu kolay tasarımı oldukça şık bir ürün. Performans olarak da çok iyi durumda diyebilirim. 2.bir sistem ( 4070'li bir kasa ) niyetim var. O zamanda bunun 360'lık versiyonunu alacağım. Şu anki hem msi kampanyası hem de vatan indirimlerine bakmanızı tavsiye ederim.

Merhaba bu ürünü vatanın indirimlerinden satın aldım. Şu anki sistemim Ryzen 5 5600 ekran akrtım RTX 2060. sistemdeki parçalarında MSI olması ortak panelden kullanma isteğimden dolayı bu ürün daha uygun geldi. Kurulumdan sonra iyi ki almışım dedim. MSI kalitesi bir yana kurulumu kolay tasarımı oldukça şık bir ürün. Performans olarak da çok iyi durumda diyebilirim. 2.bir sistem ( 4070'li bir kasa ) niyetim var. O zamanda bunun 360'lık versiyonunu alacağım. Şu anki hem msi kampanyası hem de vatan indirimlerine bakmanızı tavsiye ederim.
Hocam konuyu nerden buldunda yazdın. 1,5 sene önceki konu bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorumlarda V2 içinde mevcut.

Valla bilmiyorum hocam umarım sıkıntı olmaz :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı