MAG CoreLiquid 240R V2 alınır mı?

Pickaroon

Hectopat
Sizce bu nasıl bir sıvı soğutma alınır mı? Bir de data sheet de statik basınç değeri yazmıyor ona nasıl ulaşabilirim?

Sizce bu nasıl bir sıvı soğutma alınır mı? Bir de data sheet de statik basınç değeri yazmıyor ona nasıl ulaşabilirim?

360mm DeepCool LS720 LT720 alırsın o paraya.

Bütçe 3 k civarıda bu şu an 2,5 k nasıl 360 mm DeepCool olabiliyor yanlışnız olmasın.

3K'ya LT720 var.

Kasanız 360mm destekliyorsa alın. Desteklemiyorsa.

360mm DeepCool LS720 LT720 alırsın o paraya.

Hocam sallamayın Deep coolun en ucuz 240'ı LS 520 de 2700TL. Benim attığım 2500 TL.

3K'ya LT720 var.

Kasanız 360mm destekliyorsa alın. Desteklemiyorsa.

Hocam Deep cool MSI'dan daha başarılı mıdır soğutmada?
Çünkü benim attığımı MSI 2500 TL iken sizin Deep cool 2700 TL MSI almak daha mantıklı değil mi?

360 desteklemiyor kasam.

Hocam sallamayın Deep coolun en ucuz 240'ı LS 520 de 2700TL. Benim attığım 2500 TL.

Hocam Deep cool MSI'dan daha başarılı mıdır soğutmada?
Çünkü benim attığımı MSI 2500 TL iken sizin Deep cool 2700 TL MSI almak daha mantıklı değil mi?

360 desteklemiyor kasam.
Markadan ziyade modele odaklanmak daha doğru olur. Coreliquid iş görür bir model olsa da DeepCool LS/LT, Lian Li Galahad, Arctic Liquid Freezer modeller daha başarılı modeller.

Örneğin Cooler Master'da iyi bir markadır. Ama forumda açılan sıvı soğutma konularının hatrı sayılır kısmı Cooler Master ML 240 sıvı soğutmasıyla alakalı.

Yine de içinize sinmezse siz bilirsiniz. Coreliquid de üzmez.

Markadan ziyade modele odaklanmak daha doğru olur. CoreLiquid iş görür bir model olsa da DeepCool LS/LT, Lian Li galahad, Arctic Liquid Freezer modeller daha başarılı modeller.

Hocam şu bakımdan söylüyorum bu MSI 240 V2 normal fiyatı 3300 TL idi. Bugün Amazon bir kampanya yapmış ve 2500 TL'ye düşmüş o yüzden bunu almak istiyorum.
O yüzden asıl merak ettiğim bu model iyi midir? Yoksa çöp müdür parasını hak etmez mi?

Hocam şu bakımdan söylüyorum bu MSI 240 V2 normal fiyatı 3300 TL idi. Bugün Amazon bir kampanya yapmış ve 2500 TL'ye düşmüş o yüzden bunu almak istiyorum.
O yüzden asıl merak ettiğim bu model iyi midir? Yoksa çöp müdür parasını hak etmez mi?
Çöp değil. Ama daha iyileri var. 2500 lira normal diyebilirim. 3300 lira fazla bu model için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı