Yukarıda anlattığım gibi Dragon Center kaldır ve öyle dene, BIOS'tan fan pompa ayarlaniyor mu bir bak, sıvı soğutma CPU fandan mı güç alıyor yoksa USB'den mi onu da belirt.
Bu yöntemlerin tamamı denendi, son çare olarak foruma konu açtım. Ürün kronik sorunluymuş.
Güncelleme 23.05.2022: Ürün amazon.com.TR'den alınmış fakat satıcı Amazon Germany, parayı alan Türkiye olsa bile fatur kesmediler. Şikayetvara yazdım, CİMER'den gelir idaresi başkanlığına durumla ilgili şikayette bulundum. Servis pointe durumu ilettim, sipariş ekran resimlerini ve DHL'den aldığım taşıma faurasını ile birlikte ürünü servis pointe yolladım.
Değişmezlerse yapacağım bu videoda var. Yarın bir gün başına gelen olursa diye burayı güncelledim.
Gelişme, ürünü yollamadan önce amazon.com.TR'den aldığımı ama gönderici Amazon olmanya olduğunu yurt dışından geldiğini üstüne basa basa söylememe rağmen. Gönderin yardımcı olalım dediler. Ürün gittiği gün yurt dışı diye reddetti servis point.
Arkadaşınız böyle böyle dedi dediğimde ise "iletişim kopukluğu olmuştur" oldu... Kendim onarıcam geldiğinde.
Edit 27.05.2022: Verdiğim uğraşlar neticesinde, ürünü bize gönderin bir kereye mahsus ilgileneceğiz yazmışlar. Gönderdim. Değişimmi olur yoksa onarım mı bilmiyorum.
Edit 31.05.2022: Amazon.com.tr'den alınmasına rağmen Amazon Germany tarafından gelen ürünümü Türkiye'de onarmadılar. Verdiğim uğraşlar ve çabalar sonucu ürünün değişimini aldım.
bugün ürünün V2 kapalı sıfır kutusunu teslim aldım. Konu kilitlenbilir.
Teşekkürler.