Arkadaşlar selamlar. Başlıktan da görüldüğü üzere MSI kasam var fakat ARGB bağlantılarını yapamadım. Fanlar çalışıyor fakat RGB'ler çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz?
Kasanın kendi kontrolcusu var. Arka kapağı aç, fanların 3 pin kablosunu kontrolcuye tak, kasanın o panelinden gelen 2 pinli kabloyu kontrolcuye tak ve tamamdır. Kasanın üzerinde tuş ile kontrol edebilirsin.
Kasanın kendi kontrolcusu var. Arka kapağı aç, fanların 3 pin kablosunu kontrolcuye tak, kasanın o panelinden gelen 2 pinli kabloyu kontrolcuye tak ve tamamdır. Kasanın üzerinde tuş ile kontrol edebilirsin.
Hocam 2 adet fan kablosu var onları taktım, fanların çalışması için olan kablolaları da system fan 1 ve 2 ye de taktım fanlar çalışıyor ama rgbler çalışmıyor.
Hocam 2 adet fan kablosu var onları taktım, fanların çalışması için olan kablolaları da System fan 1 ve 2'ye de taktım fanlar çalışıyor ama RGB'ler çalışmıyor.
Şimdi hocam ben yakın zamanda psu değiştiğim için tüm kablolaları söküp sıfırdan montaj yaptım şimdi bu kontrolcüye giden 2 pinli power kablosunu alıp direk psu dan gelen sata kablosuna taktım 2 adette kontrolcüde 4 pinlik kablo var takılı üstte de 2 pinlik led var bunların hepsi takılı hocam.