MAG271R 2000TL'ye alınır mı?

Ruesta

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2000 TL civarı bir paraya bu ekran bana çok iyi gözüktü. Özellikle de akakçe'den baktığımda en aşağı 2600 lira gözükürken. Sizce alınır mı yoksa tavsiyeleriniz var mı? FPS oyunlar oynuyorum Call of Duty ve overwatch için şu an 75Hz ekran kullanıyorum ancak turnuvalarda kullandığım ekranlarda daha başarılı olduğumu hissettim o yüzden yüksek 144 veya 165'e geçmek istiyorum.
Link aşağıda;
MAG271R MSI Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı monitörü bende almak istiyorum gün içerisinde gerçekten bilgi sahibi arkadaşlar artı ve eksi yönleri hakkında bilgi verebilir mi? Şu an 1800 TL fiyata İtopya'da satılıyor bütçem de en fazla buna yetiyor.

Merhaba arkadaşlar, 2000 TL civarı bir paraya bu ekran bana çok iyi gözüktü. Özellikle de akakçe'den baktığımda en aşağı 2600 lira gözükürken. Sizce alınır mı yoksa tavsiyeleriniz var mı? FPS oyunlar oynuyorum Call of Duty ve overwatch için şu an 75Hz ekran kullanıyorum ancak turnuvalarda kullandığım ekranlarda daha başarılı olduğumu hissettim o yüzden yüksek 144 veya 165'e geçmek istiyorum.
Link aşağıda;
MAG271R MSI Monitör
27'' 1080P için çok büyük bir ekran boyutu. Görüntü kalitesi çok kötü olacaktır bütün pikselleri tek tek sayarsınız. 24'' 1080P veya 27'' 2k ideal olan ekrandır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı