MSI OPTIX MAG271R Alınır Mı?

Ne alakası var? 3 kişi şansına sorun yaşayıp birden fazla konu açıyor, aynı yorumlar yapılıyor hepsi bu. Ben kullanıyorum canavar gibi iyi ki almışım. Ayrıca Mag-R serisine ilişkin bir geri bildirimde yok ortada. Alınabilir hocam tavsiye ederim. @ThalesBY
Bazı modellerinde kronik sorun var hocam biraz araştırmayla zaten kişiler diyor kronik sorunu diye bende alacaktım msi monitör baktığım modelde color banding sorunu varmış bende almaktan vazgeçtim.

Yahu MSI kullanmayan adamlar burda msi’da sorun var diyor. Her marka modelde sorun yaşayanlar olabiliyor, kronik sorun değilse problem değil. Almak istediğiniz modeli de araştırarak kronik bir sorunu olup olmadığını rahatça öğrenebilirsiniz. Bir kişinin lafıyla da direkt başka markalara yönelmeyin bence. Ben de MSI MAG241CR kullanıyorum mis gibi monitör. Hiç bir eksiği yok IPS’ten geçmeme rağmen renk doygunluğu, tepkime süresi, parlaklığı her şeyi güzel. Bence 24 inç modellere yönelin. 27 inç ve sonrası için 2K gerekli benim düşüncem.

Ne alakası var? 3 kişi şansına sorun yaşayıp birden fazla konu açıyor, aynı yorumlar yapılıyor hepsi bu. Ben kullanıyorum canavar gibi iyi ki almışım. Ayrıca Mag-R serisine ilişkin bir geri bildirimde yok ortada. Alınabilir hocam tavsiye ederim. @ThalesBY
Biraz ben de öyle düşünüyorum hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için
Yahu MSI kullanmayan adamlar burda msi’da sorun var diyor. Her marka modelde sorun yaşayanlar olabiliyor, kronik sorun değilse problem değil. Almak istediğiniz modeli de araştırarak kronik bir sorunu olup olmadığını rahatça öğrenebilirsiniz. Bir kişinin lafıyla da direkt başka markalara yönelmeyin bence. Ben de MSI MAG241CR kullanıyorum mis gibi monitör. Hiç bir eksiği yok IPS’ten geçmeme rağmen renk doygunluğu, tepkime süresi, parlaklığı her şeyi güzel. Bence 24 inç modellere yönelin. 27 inç ve sonrası için 2K gerekli benim düşüncem.
24e yönelmeye karar verdim hocam aynen değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim

Ya bence o sisteme 24 hakaret gibi :)
27" 2k almayı ben de istiyorum ama şuan onu alabilmek için sistemden kısmak istemiyorum. İleride 27" 2k monitöre geçme düşüncesi ile şuan bütçeme uygun bir cihaz almayı uygun gördüm. Tasarımcı olduğum için de eskisine boşa para vermiş olmayacağım en kötü ihtimalle ikinci ekranım olup işimi kolaylaştıracak

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı