Magic 6 Pro vs S24+

Ben yaşamadım böyle şeyler, Hyperos bana iyi geldi, başka telefon kullandıysanız alışmamış olabilirsiniz ya da telefon 2. el, ıthalatcı garantiliyse böyle sorunlar olur.

Ben yaşamadım böyle şeyler, Hyperos bana iyi geldi, başka telefon kullandıysanız alışmamış olabilirsiniz ya da telefon 2. el, ıthalatcı garantiliyse böyle sorunlar olur.
One plus kullanmadım o yüzden yorum yapmayacağım.

Xiaomi 12 kullanıyorum. 8gen1 geleneksel ısınma sorunu olmasına rağmen hiçbir sorun sıkıntı yok. Amiral gemisi Xiaomi'lerde ne donanım ne yazılımda sorun görmedim. Redmi kullanıp aynı zanneden ve yorum yapanlar çok var bu forumda.

S24 ultradan daha iyi bir kamerası var, işlemci olarak zaten iyi S24 Plus'tan.

Geçmene gerek var mı bilemiyorum, zaten telefonu yeni almışsın önceden karar vermen gerekirdi, gerek yok o yüzden.

Hocam telefonu her şekil iade edeceğim zaten. Kumlu ekran durumu var. Sadece iadeden sonra S24+ mı magic 6 Pro mu alsam diye düşündüm.

Sorun çıkartmayı geç, parçası zor bulunur, telefoncuya gitsen en basitinden kılıf bulamazsın tanınan ve kendini kanıtlamış bir markaya karşı Huawei'nin alt markasını almak saçma.

Hocam parça bulmak çok sıkıntı değil hiçbir telefonum(7 senelik J7 Max dahil) tamir görme ihtiyacı duymadı. Zaten telefondan kaynaklı sorun olursada iade olur diye düşünüyorum.

İade edeceksen, yani o zaman alabilirsin için rahat etmezse dev ekran ya da kavisli ekran seviyorsan, S23 ultra veya S24 ultraya çıkabilirsen bunları al, alamazsan bu bandda honor da iyi kamera veya performansta sıkıntı çekmezsin yazılımınıda sorun edeceğini düşünmüyorum.

S23U güncelleme konusunda 2027'de bitiyor Android güncellemesi ve 8 GB RAM var. Aslında onu düşünüyordum ama bu sebeplerden vazgeçtim. S24U içinde şu an bayağı iyi düşüşte 56bini gördü eğer 53 54e düşerse belki alabilirim ama sanmam o kadar ineceğini. O kadar inmesi için S25U tanıtılması lazım.

Üstüne 3,4k daha koycan zaten S24 ultra 512 gb için öyle sanırsam, S24 ultra al o zaman. Pazarama diye bir sitede 52.9k, ama güvenilirmi bilmiyorum, hepsiburada,n11, trendyolda bu fiyatta olmasını bekle al. Mağazalarda pahalı olabiliyor gereksiz yere.

Hocam o 53binlik pazarama fiyatı yanlış. Sepete eklenmiyor ürün. Şuan en aşağı 57bin tlden alabilirim. Benim zaten bütçem 43bin tlydi. Magic 6 pro değer derlerse 50bin yapayim demiştim. Yani 6bin daha arttırmam pek mümkün değil.

S24 plus da alacaginiz servis hizmeti daha iyi olacaktir, bence bu telefon ozelliklerinden daha buyuk bir arti. Diger bir durum ise Magic 6 pro'nun guncelleme destegi daha az, kesinlikle boyle bir sey yapmayin bence.

S24 Plus da alacaginiz servis hizmeti daha iyi olacaktir, bence bu telefon ozelliklerinden daha buyuk bir arti. Diger bir durum ise Magic 6 Pro'nun guncelleme destegi daha az, kesinlikle boyle bir şey yapmayin bence.

Hocam peki sizce S23 Ultra nasıl olur? S24+ mı tercih etsem bilemedim. Bulunduğum il çok sıcak olunca Exynos 2400'de malum normale göre 2-3 derece daha sıcak çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…