Magic 6 Pro vs S24+

Xiaomi 13'de arayüzde ve sosyal medya uygulamalarında ısınma sorunları, Poco X3 Pro'da uygulamaların açılmaması sorunu, 13T'de HyperOS sonrası kasma, donma ve ısınma sorunları, One Plus'da videoların stabil olmaması gibi küçük ve ya büyük yaşadığım sorunlar o
Ben yaşamadım böyle şeyler, Hyperos bana iyi geldi, başka telefon kullandıysanız alışmamış olabilirsiniz ya da telefon 2. el, ıthalatcı garantiliyse böyle sorunlar olur.

Ben yaşamadım böyle şeyler, Hyperos bana iyi geldi, başka telefon kullandıysanız alışmamış olabilirsiniz ya da telefon 2. el, ıthalatcı garantiliyse böyle sorunlar olur.
One plus kullanmadım o yüzden yorum yapmayacağım.

S24 ultradan daha iyi bir kamerası var, işlemci olarak zaten iyi S24 Plus'tan.

Geçmene gerek var mı bilemiyorum, zaten telefonu yeni almışsın önceden karar vermen gerekirdi, gerek yok o yüzden.

Hocam telefonu her şekil iade edeceğim zaten. Kumlu ekran durumu var. Sadece iadeden sonra S24+ mı magic 6 Pro mu alsam diye düşündüm.

Sorun çıkartmayı geç, parçası zor bulunur, telefoncuya gitsen en basitinden kılıf bulamazsın tanınan ve kendini kanıtlamış bir markaya karşı Huawei'nin alt markasını almak saçma.

Hocam parça bulmak çok sıkıntı değil hiçbir telefonum(7 senelik J7 Max dahil) tamir görme ihtiyacı duymadı. Zaten telefondan kaynaklı sorun olursada iade olur diye düşünüyorum.

One plus kullanmadım o yüzden yorum yapmayacağım.

Hocam telefonu her şekil iade edeceğim zaten. Kumlu ekran durumu var. Sadece iadeden sonra S24+ mı magic 6 Pro mu alsam diye düşündüm.

Hocam parça bulmak çok sıkıntı değil hiçbir telefonum(7 senelik J7 Max dahil) tamir görme ihtiyacı duymadı. Zaten telefondan kaynaklı sorun olursada iade olur diye düşünüyorum.
İade edeceksen, yani o zaman alabilirsin için rahat etmezse dev ekran ya da kavisli ekran seviyorsan, S23 ultra veya S24 ultraya çıkabilirsen bunları al, alamazsan bu bandda honor da iyi kamera veya performansta sıkıntı çekmezsin yazılımınıda sorun edeceğini düşünmüyorum.

İade edeceksen, yani o zaman alabilirsin için rahat etmezse dev ekran ya da kavisli ekran seviyorsan, S23 Ultra veya S24 ultraya çıkabilirsen bunları al, alamazsan bu bandda Honor da iyi kamera veya performansta sıkıntı çekmezsin yazılımınıda sorun edeceğini düşünmüyorum.

S23U güncelleme konusunda 2027'de bitiyor Android güncellemesi ve 8 GB RAM var. Aslında onu düşünüyordum ama bu sebeplerden vazgeçtim. S24U içinde şu an bayağı iyi düşüşte 56bini gördü eğer 53 54e düşerse belki alabilirim ama sanmam o kadar ineceğini. O kadar inmesi için S25U tanıtılması lazım.

S23U güncelleme konusunda 2027'de bitiyor Android güncellemesi ve 8 GB RAM var. Aslında onu düşünüyordum ama bu sebeplerden vazgeçtim. S24U içinde şu an bayağı iyi düşüşte 56bini gördü eğer 53 54e düşerse belki alabilirim ama sanmam o kadar ineceğini. O kadar inmesi için S25U tanıtılması lazım.
Üstüne 3,4k daha koycan zaten S24 ultra 512 gb için öyle sanırsam, S24 ultra al o zaman. Pazarama diye bir sitede 52.9k, ama güvenilirmi bilmiyorum, hepsiburada,n11, trendyolda bu fiyatta olmasını bekle al. Mağazalarda pahalı olabiliyor gereksiz yere.

Üstüne 3,4k daha koycan zaten S24 ultra 512 gb için öyle sanırsam, S24 ultra al o zaman. Pazarama diye bir sitede 52.9k, ama güvenilirmi bilmiyorum, hepsiburada,n11, trendyolda bu fiyatta olmasını bekle al. Mağazalarda pahalı olabiliyor gereksiz yere.
Hocam o 53binlik pazarama fiyatı yanlış. Sepete eklenmiyor ürün. Şuan en aşağı 57bin tlden alabilirim. Benim zaten bütçem 43bin tlydi. Magic 6 pro değer derlerse 50bin yapayim demiştim. Yani 6bin daha arttırmam pek mümkün değil.

Yaklaşık 1 ay önce S24+ aldım. Şimdi baktığımda magic 6 Pro'yu 50.500 TL olarak gördüm. Sizce S24+'ı iade edip magic 6 Pro'ya geçmeli miyim? Uzun vade kullanmak istediğim için cihazın beni en azından gelecek 5 sene boyunca donma veya kasma ile sinirlendirmesini istemem. Honor hakkında pek fazla bilgim ve deneyimim olmadığı için bu konuyu açma ihtiyacı duydum. Daha önce açılmış bir konu var biliyorum ama sanki çok karışmış o konu.
HM6p (magic 6 Pro) artıları:
  • Diğer tüm amiral gemilerinden bile daha iyi batarya performansı (5600mAh)
  • Snapdragon 8 gen 3
  • S23u seviyesine yakın kamera.
  • Daha serin çalışma.
S24+ artıları:
  • 2 yıl daha fazla Android güncellemesi.
  • Daha kendini kanıtlamış bir marka.
  • Daha iyi ve erken yazılım sunan bir marka.
S24 plus da alacaginiz servis hizmeti daha iyi olacaktir, bence bu telefon ozelliklerinden daha buyuk bir arti. Diger bir durum ise Magic 6 pro'nun guncelleme destegi daha az, kesinlikle boyle bir sey yapmayin bence.

S24 Plus da alacaginiz servis hizmeti daha iyi olacaktir, bence bu telefon ozelliklerinden daha buyuk bir arti. Diger bir durum ise Magic 6 Pro'nun guncelleme destegi daha az, kesinlikle boyle bir şey yapmayin bence.

Hocam peki sizce S23 Ultra nasıl olur? S24+ mı tercih etsem bilemedim. Bulunduğum il çok sıcak olunca Exynos 2400'de malum normale göre 2-3 derece daha sıcak çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı