Magic Refiner K3 Max alınır mı?

Bütçe
1500

CosmoNova

Hectopat
Yer
İzmir
Bir süredir klavye arıyorum, şu an Ajazz AK873 wired TKL, Magic Refiner K3 Max ve attack shark K87 arasında kaldım. En ucuzu ve hiç yorumunu bulamadığım için başlığa Magic Refiner'ı yazdım. Eğer diğer klavyeler ile ilgili de bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.

Attack shark gerçekten ayarlanabilir RGB olduğu için mantıklı geldi. Magic Refiner mixed color/rainbow olsa da ucuz fiyata red Switch beyaz klavye aynı zamanda tam boyutlu ancak kalitesiz duruyor. Ajazz ise en güvenilir gelen aralarında, halihazırda onun için konu açmıştım ve @TheAny sağ olsun deneyiminden bahsetti.

Magic Refiner:
Attack shark:
Ajazz:

Bir süredir klavye arıyorum, şu an Ajazz AK873 wired TKL, Magic Refiner K3 Max ve attack shark K87 arasında kaldım. En ucuzu ve hiç yorumunu bulamadığım için başlığa Magic Refiner'ı yazdım. Eğer diğer klavyeler ile ilgili de bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.

Attack shark gerçekten ayarlanabilir RGB olduğu için mantıklı geldi. Magic Refiner mixed color/rainbow olsa da ucuz fiyata red Switch beyaz klavye aynı zamanda tam boyutlu ancak kalitesiz duruyor. Ajazz ise en güvenilir gelen aralarında, halihazırda onun için konu açmıştım ve @TheAny sağ olsun deneyiminden bahsetti.

Magic Refiner:
Attack shark:
Ajazz:

Ben AK871/873'ten birini seçerdim. Hotswap olması bile başlı başına artı.

Ziyoulang'in arka govdesi ve kart kısmı dandik.

Ajazz 873'un red Switch'inde yay sesi var fakat tolere edilebilir. Tape ve foam ile iyi bir sekilde kullanabilirsin.

Brown Switch diyordu hocam Ajazz AK873'ün gri-beyaz-mavi olanında. Brown Switch bana göre en uygunu gibi geldi. Peki attack shark hakkında bir bilginiz var mı hocam onun yazılımı üzerinden RGB ayarlanabilmesi arada bıraktırıyor beni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı