İnceleme Magic Refiner MK22 Red Switch

@LothbLoki

Alt+F4 işlevini yerine getirmek için Alt+F4 tuşuna basarken Fn tuşuna da basmanız gerekiyor. Ayrıca evet, switch'ler pek kaliteli değil, değiştirmeniz pek mümkün değil. Bu tür bir klavye için lehim bağlantısını söküp yeni switch lehimlemek uğraşmaya değecek bir işlem değil açıkçası.

Sorun şurada ki FN ile alt+F4 yaptığım zaman beraber çalışmıyorlar, çalışması için bütün kombinasyonları denedim ama yine de çalışmıyor. İngilizce klavye ayarında da denedim yine çalışmadı.

@LothbLoki

Bende de nadiren tuş kombinasyonunu algılamadığı oluyor. Onun sebebinin klavyeye atanmış farklı bir fonksiyondan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü Fn+Alt tuşlarına bastığınız zaman RGB ışık hızlanıyor. Böyle olunca da Alt+F4 kısayolu çalışmıyor sanırım.

Stabilizerlerin sesini kessen güzel olur.

F tuşları nasıl kullanılıyor bu klavyelerin FN kombinasyonları ile mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yani? Yapabiliyor musunuz yapamıyor musunuz? Ben de bu klavyeden aldım ama Alt F4 bir türlü olmuyor, oluyorsa nasıl oluyor açıklayabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…