İnceleme Magic Refiner MK22 Red Switch

Ben alt F4'ü FN'ye basılı tutarak yapabiliyorum. Sorun olmuyor.

Yakın zamanda almayı düşünüyorum, herhangi bir sorun yarattı mı şimdiye kadar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Memnun musunuz, hala kullanıyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu uyandırıyorum ama bu attığınız linkteki klavyenin markası Hoopond olarak gözüküyor link yanlış olabilir mi? Ayrıca Amazon üzerinde Magic Refiner adında klavyeler satılıyor da ondan dolayı sormak istedim, tekrardan bir link atma şansınız var mı? @462488

Ayrıca hala kullanıyor musunuz hocam? Almayı planlıyorum da bir problem falan var mı klavyede?

Son düzenleme:

Satıcıların Magic Refiner klavyeler için mağaza adını yazması doğal, linki de kontrol ettim, doğru klavye. Linkte MK22 var.

Ayrıca hala kullanıyor musunuz hocam? Almayı planlıyorum da bir problem falan var mı klavyede?

Kullanıyorum ve memnunum, bir sorun çıkmadı bu zamana kadar.

Satıcıların Magic Refiner klavyeler için mağaza adını yazması doğal, linki de kontrol ettim, doğru klavye. Linkte MK22 var.

Kullanıyorum ve memnunum, bir sorun çıkmadı bu zamana kadar.

Siyahını almak istiyorum da renkte bir problem olmaz değil mi? Bazı klavyelerde renk değişince model de değişme oluyor ya.

@Aspect1

Bilgim yok ama sırf renk değişti diye klavyenin modelini değiştirmek gibi bir saçmalık yapmazlar diye düşünüyorum. Zaten kutusunun üstünde siyah, beyaz ve mavi diye kutucuklar var. Hangi rengi sipariş ederseniz o kutucuğu işaretleyip o renge uygun klavye gönderiyorlar.

Örnek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…