Magic Refiner RK68 uyguna modlama

Bütçe
300-400
Hocam en ucuz modlama foam ve tape mod. Eğer biraz bütçe ayırmak istersen lube kiti bakabilirsin ama uğraştırır. Daha tok yapmak istersen Keycaps değiştirebilirsin daha kaliteli ve kalın yapılı olanlardan. Amaç burda sesi sönümlemek.

Hocam en ucuz modlama foam ve tape mod. Eğer biraz bütçe ayırmak istersen lube kiti bakabilirsin ama uğraştırır. Daha tok yapmak istersen Keycaps değiştirebilirsin daha kaliteli ve kalın yapılı olanlardan. Amaç burda sesi sönümlemek.
Cotton Mod'a ne diyorsunuz? Foam mı yoksa Tape mod mu daha yumuşak ses verir? Yoksa ikisi aynı anda mı daha iyi olur?

Cotton Mod'a ne diyorsunuz? Foam mı yoksa Tape mod mu daha yumuşak ses verir? Yoksa ikisi aynı anda mı daha iyi olur?
Hocam tape mod + foam ya da cotton yapabilirsiniz bence foam mod daha tok ses verir. Ne kadar hava varsa o kadar yayılır ses. Kusura bakmayın şu sıralar cümleleri pek toparlayamıyorum kafam dolu son cümle hakkında yorum yapayım. Pamukta daha fazla boşluk olacağından içi hava ile dolacak süngerde bu durum daha az eğer kaliteli sünger bulabilirseniz.

Cotton mod nedir? Kumaş mı koyuyoruz?
Çok tercih edilen bir yöntem değil gördüğüm kadarıyla, pamuk kumaş tarzı yumuşak yapılı sesi sönümleyen maddeler.

Ekleme: Sünger dediğime bakmayın Türkçe çeviri bu konuda pek faydalı olmuyor foam mod olarak söylemek daha mantıklı.

Hocam tape mod + foam ya da cotton yapabilirsiniz bence foam mod daha tok ses verir. Ne kadar hava varsa o kadar yayılır ses. Kusura bakmayın şu sıralar cümleleri pek toparlayamıyorum kafam dolu son cümle hakkında yorum yapayım. Pamukta daha fazla boşluk olacağından içi hava ile dolacak süngerde bu durum daha az eğer kaliteli sünger bulabilirseniz.
Hocam sünger dediğiniz böyle bir şey mi? Ne kadar kalınsa o kadar mı ses tok olur?

Foam da da pamuk koyuyoruz ama? Aynı şey o zaman bunlar.
Hayır hocam foamda ince sünger koyulur.

Hocam sünger dediğiniz böyle bir şey mi?

Evet hocam bunlardan ama bu kadar para vermenize gerek olduğunu düşünmüyorum herhangi bir kırtasiyede buna benzer malzeme bulabilirsiniz. Hatta şu anda aklıma geldi özel ses sönümlemek için yapılmış süngerler var eğer biraz bulabilirseniz daha çok iş görebilir.

Soruyu görmemişim cevaplayayım evet ne kadar kalın katman yaparsanız o kadar fazla sönümler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı