Magic Refiner RK68 uyguna modlama

Bütçe
300-400
Evet hocam bunlardan ama bu kadar para vermenize gerek olduğunu düşünmüyorum herhangi bir kırtasiyede buna benzer malzeme bulabilirsiniz. Hatta şu anda aklıma geldi özel ses sönümlemek için yapılmış süngerler var eğer biraz bulabilirseniz daha çok iş görebilir.
Akustık süngerler den mi bahsediyorsunuz hocam yoksa başka bir süngerden mi? Bir de ortalama kaç mm olmalı? 10mm yeterli mi? Yoksa abartıp 30-40mm koyabiliyor muyuz?

Bence cotton+tape yapılabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Akustık süngerler den mi bahsediyorsunuz hocam yoksa başka bir süngerden mi? Bir de ortalama kaç mm olmalı? 10mm yeterli mi? Yoksa abartıp 30-40mm koyabiliyor muyuz?
Onu klavyeye göre ölçüp yapmalısın klavye ne kadar alırsa, ben yaparken fazla abartmışım PCB'yi biraz yamulttum.

Cotton mod pek fark ettirmiyormuş ki. Vazgeçtim ben cotondan. Tape+foam yapayım en iyisi.
Dediğim gibi hocam ne kadar az hava kalırsa o kadar iyi.

Bu akustik köpükler şu anda aklıma geldi iş yapar mı bilemiyorum. Sadece fiziksel yapısından dolayı daha fazla sönümlüyor olabilir.

Bu tarz köpükler sert oluyor bunları tercih etmeyin çok uğraşırsınız ben ufacık süngeri sokarken yarım saat uğraştım.

Hocam Tape yaparken nasıl bantlar kullanmalıyız?
Kağıt bant kullandım ben yurtdışında özel bantları varmış sanırım ama kağıt banttan başka alternatif yok Türkiyede. 3 kat olur 5 kat olur yinede çok abartıya kaçmayında sonra sığmayabiliyor. Ayrıca devre kartını yerine vidalarken sırasıyla az az sıkın birini sıkıp diğerlerine geçmeye çalışmayın kart çok hızlı bükülüp kırılabiliyor.

Evde varsa buna da para vermenize gerek yok bence. Aynı işlevi görecek, teknik resim için aldığım ince kağıt bandı kullandım ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı