Magnum'un 12 TL olması

Tadı eskisi gibi olsa 12 TL'ye eyvallah derim. Hem ürün zamlanıyor hem boyut küçülüyor hem kalitesi ve içeriği kötüleşiyor. Magnum 10-20 sene önce de pahalıydı ama mis gibi tadı vardı.

Bak bir şey fark ettim abi, son 1 senedir ne zaman magnum alsam mutlaka dış çikolatası hep kırık dökük oluyor yine cornetto alsam külahı kırık oluyor. Malzemeden kısmalarından mı oluyor yolsa ben mi çok bahtsızım anlamadım.

Üzerindeki çikolata incecik kaldığından. Eskiden ciddi ısırıyordun o çikolatayı kırmak için bayağı kalındı.

Magnum dediğin çikolata kalınlığı ve dondurmasıyla aşağı yukarı tam olarak bu görseldeki şeydi. Son 5 senedir satılan çöpler değil.

İlk okulda en içi çikolatalı onun üstündeki katman orman meyveli onun üstündeki katmanda çikolatalı olandan almıştım 5 TL idi.

Nereye kadar gidecek bu ülkenin hali böyle bilmiyorum, hadi ben neyse bu çocuklar falan hiç yemesin mi dondurma, cips falan sinirleri bozuluyor insanın.

5TL değil miydi?

Son 2 yıldır zam üstüne zam yapılıyor sadece magnum değil her şey için, iki yıl önce 4000 liraya eli yüzü düzgün bir bilgisayar toplarken şimdi o paraya Minecraft açan bile toplayamıyoruz.

Önceden de yiyemiyorduk zaten. Şu Oreo'lu Cornetto'ları 5 liraya aldığımı hatırlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…