Şu an ders çalışmak ve kişisel gelişimden başka fazla yapabileceğim bir şey yok, ilerleyen yıllarda risk alarak işimi kurmayı çalışacağım; başkasına ömrüm boyunca amelelik yapmak tercihim değil.
Yasaklanmalı. Git düğün salonu tut, kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok bir gecelik eğlencen için. Paran yoksa da yapma. Yaşadığım yerde çok yapılıyor, aşırı sinirleniyorum. Bazıları çöp konteynırı veya kamyonlarla yolu kapatıyor hatta.
Şu an ders çalışmak ve kişisel gelişimden başka fazla yapabileceğim bir şey yok, ilerleyen yıllarda risk alarak işimi kurmayı çalışacağım; başkasına ömrüm boyunca amelelik yapmak tercihim değil.
Bir anda en tepeden başlayamazsınız, ilk önce birileri için çalışmanız gerektiğini biliyorsunuzdur umarım. En tepeden başlayabiliyorsanız, ya aileniz zengindir ya da hak yiyorsunuzdur.
Bir anda en tepeden başlayamazsınız, ilk önce birileri için çalışmanız gerektiğini biliyorsunuzdur umarım. En tepeden başlayabiliyorsanız, ya aileniz zengindir ya da hak yiyorsunuzdur.
Neyseki bizim buralarda fazla olmuyor ve camlar bütün sesi gideriyor duymuyorum. Bütün düğünlerde zaten aynı adamın klonu falan söylüyor herhalde herkesin sesi aynı fark duyamıyorum onlar şarkı söylerlerken. Ve evet aşırı saçma, herkesi rahatsız etmek dışında bir şey yapmıyor. Anı bırakacak falanda değil artık 1000 kere gördük yani bir kerede başka bir şey yapsınlar ne bileyim farklı şey mi kalmadı aynı şeyi yapıp duruyorsunuz özelliği neyde yani?
Sosyal bir ortamda insanların bu denli rahatsız edilerek yapılması uygun değil istersen çoğunluk onaylıyor diyebilirsin lakin azınlık az diye onların düşünceleri yok saymak ve bu insanların çıkar ve istekleri için kurulmuş otorite tarafından böyle muamele görmesi berbat bir sorun.
Şahsi fikrimi beyan etmem gerekirse eski çağda bireylerin evlendiğini haber etmek ve kutlamak için böyle şeyler ortaya çıkmış baslarla kolonları titretelim, alkol verilmezse düğünde arkadaşlarla mevzu çıkartıp ziyan edelim gibi şeylerden değil. Kültür demişsin işçi sınıfının bariz bir şekilde çoğunlukta olduğu bir yerde oturuyorum her türlü kültüre saygım var lakin bu zırvalık, bağnazlık ve vandalizmden başka bir şey değildir. Sabah'ın 4'ünde işe giden dostlarım var bak insanlar demiyorum samimi tanıdığım insanlar ve düğünün bitmesi herkesin toparlanması ateş atma merasimi zaten gece ziyan oluyor.