Düşündüm de bana uyar.Gerdeğe de beraber gireceksek ortak paydada buluşuruz.![]()
Düşündüm de bana uyar.Gerdeğe de beraber gireceksek ortak paydada buluşuruz.![]()
2-3 milyonu bir kadın için heba edeceğime fabrika işletip teşviklerden yararlanırdım.Hocam siz evlenin bence. Sürekli sizi okuyorum bu iyi bir gidişat değil.
Vizyon nedir? Nasıl kullanılır? İşte cevabı.....2-3 milyonu bir kadın için heba edeceğime fabrika işletip teşviklerden yararlanırdım.
Para olduktan sonra bırak ülkeyi, 7 kıtadaki güzellikleri fethederdim.![]()
Gerçek anlamda beni seven birisini bulsam her şeyim feda olsun ama nerde...2-3 milyonu bir kadın için heba edeceğime fabrika işletip teşviklerden yararlanırdım.
Para olduktan sonra bırak ülkeyi, 7 kıtadaki güzellikleri fethederdim.![]()
Kaynak, barınma ve yemek olduktan sonra dişiler sürüsü ile gelir.Vizyon nedir? Nasıl kullanılır? İşte cevabı.....
Makarasındayız be hocam, yoksa etik olmadığını biliyoruz.Bu hiç sağlıklı bir kafa yapısı değil.
Dâhâ yolun fakirlik kısmındayım, ilerleyen vakitte ne olur bilemiyorum.@T21 Hocam o zaman açın fabrika.
Para yanlış kişilerde hocam, sorun sizde değil.Dâhâ yolun fakirlik kısmındayım, ilerleyen vakitte ne olur bilemiyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.