Mahalle düğünlerinin yapılması normal mi?

Sizce mahalle düğünlerinin yapılması normal mi?

• Normal

Oy: 26 9,9%
  • Saçmalık

Oy: 154 58,6%
  • Yapılmalı ama gürültüsüz yapılmalı

Oy: 72 27,4%
  • Sanane kardeşim?

Oy: 11 4,2%

• Oy verenlerin toplamı
    263
Maddi açıdan değilse neden düğün yapıyorlar peki? Mahalle düğünleri için sponsor mu çıkıyor? Mahalle düğünleri de bedava değil.

Hocam sanırım siz mahalle düğünü ile güzel bir geçmişiniz yok. Ben sadece gerçekten çok isteniyor ama o kadar maddi durumları yok ise insanları bilgilendirerek ve onayını alarak yapılabileceğini söylemek istedim.

Neden insanlar düğün yaptıklarında bunu tüm ilçeye duyurmaya çalışıyorlar bence insanların huzurunu bozduğu için saçmalık gitsinler dügün salonunda dügünlerini yapsınlar.
IQ seviyesi düşük insanlar gösteriş yaparak bir yerlere geleceklerini düşünürler. Halbuki bu gösteriş bile değildir.

@466609 elalem fakir diye çilesini biz çekiyoruz. Bir tanıdığıma kız istemeye gittik, kız tarafı elalem çok güzel düğünler yapıyor. Biz de kızımıza çok güzel düğün isteriz, yapmazsanız kızı vermiyoruz falan falan dediler. Düğünü geçtim, lüks düğün yapınca da sanki değişen bir şey oluyor. Millette bu lüks ve birbiriyle yarışma hastalığı olduğu sürece de gerekirse kredi çeker. Gene de yapar o düğünü. Sonuç kızı vermediler :D

Hocam sanırım siz mahalle düğünü ile güzel bir geçmişiniz yok. Ben sadece gerçekten çok isteniyor ama o kadar maddi durumları yok ise insanları bilgilendirerek ve onayını alarak yapılabileceğini söylemek istedim.
Hiç yok, nerede dağ ayısı düğün yapıyor. Nadiren anlayışlı olanlar çıkıyor da en azından sesi kısıyorlar.

Fikrimce cahillik, gitsinler dağda yapsınlar. Kimsenin huzurunu bozmaya hakları yok paraları da umurumda değil madem fakirler düğün yapmayacaksın o zaman ya da kökten evlenmeyeceksin onların düğün sesini ben çekemem özellikle bunların kürt veya çingen müzikleriyle eşlik etmesi mide bulandırıcı, yapılmaması gerekendir.

Yaz ayları dolayısıyla çevremde (şehrin ortası, her yer apartman veya site) sık sık mahalle düğünleri yapılmaya başladı ve bu durum beni rahatsız ediyor, zira akla mantığa sığmayacak kadar yüksek seste müzik açıp havai fişek (kuşlara olan zararını söylemiyorum bile) patlatıyorlar. Ki bunu sınırlayan hiçbir şey de yok, polis geliyor uyarıp gidiyor ama polis gider gitmez de aynı şekilde devam ediyorlar. Bence mahalle düğünlerinin rahatsızlık vermekten başka yaptığı hiçbir şey yok.

Sizler ne düşünüyorsunuz?
Kahveni al, Sosyal'deki ask konularini okumak icin koltuguna otu-

O da ne? Erik Dali esliginde dans eden ilginc insanlar ve yankilanan muzik!

IQ seviyesi düşük insanlar gösteriş yaparak bir yerlere geleceklerini düşünürler. Halbuki bu gösteriş bile değildir.

Gösteriş efendilikle adamlıkla olur ama bizim vatandaşa göre gösteriş altın takı takmak mal mülkle hava atmaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı