Maddi açıdan değilse neden düğün yapıyorlar peki? Mahalle düğünleri için sponsor mu çıkıyor? Mahalle düğünleri de bedava değil.
IQ seviyesi düşük insanlar gösteriş yaparak bir yerlere geleceklerini düşünürler. Halbuki bu gösteriş bile değildir.Neden insanlar düğün yaptıklarında bunu tüm ilçeye duyurmaya çalışıyorlar bence insanların huzurunu bozduğu için saçmalık gitsinler dügün salonunda dügünlerini yapsınlar.
Hiç yok, nerede dağ ayısı düğün yapıyor. Nadiren anlayışlı olanlar çıkıyor da en azından sesi kısıyorlar.Hocam sanırım siz mahalle düğünü ile güzel bir geçmişiniz yok. Ben sadece gerçekten çok isteniyor ama o kadar maddi durumları yok ise insanları bilgilendirerek ve onayını alarak yapılabileceğini söylemek istedim.
Kahveni al, Sosyal'deki ask konularini okumak icin koltuguna otu-Yaz ayları dolayısıyla çevremde (şehrin ortası, her yer apartman veya site) sık sık mahalle düğünleri yapılmaya başladı ve bu durum beni rahatsız ediyor, zira akla mantığa sığmayacak kadar yüksek seste müzik açıp havai fişek (kuşlara olan zararını söylemiyorum bile) patlatıyorlar. Ki bunu sınırlayan hiçbir şey de yok, polis geliyor uyarıp gidiyor ama polis gider gitmez de aynı şekilde devam ediyorlar. Bence mahalle düğünlerinin rahatsızlık vermekten başka yaptığı hiçbir şey yok.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
IQ seviyesi düşük insanlar gösteriş yaparak bir yerlere geleceklerini düşünürler. Halbuki bu gösteriş bile değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.