Mahalle düğünlerinin yapılması normal mi?

Sizce mahalle düğünlerinin yapılması normal mi?

• Normal

Oy: 26 9,9%
  • Saçmalık

Oy: 154 58,6%
  • Yapılmalı ama gürültüsüz yapılmalı

Oy: 72 27,4%
  • Sanane kardeşim?

Oy: 11 4,2%

• Oy verenlerin toplamı
    263
Bugün eve gelirken bir sokak düğünüyle karşılaştım, havaya da iki el ateş edildi. Şimdi sokak düğününü savunanlara soruyorum, o iki kurşundan birisi ya size ya da bir tanıdığınıza isabet etseydi nasıl hissederdiniz? Bu sokak düğünleri sadece magandalıktır, başka bir şey değil. Başka birini rahatsız etme hakkını şahsen kendimde görmüyorum ve bu davranışı da magandalık olarak nitelendiriyorum.

Sokaklar düğün yapılacak yer değildir. Belki birisi hasta olur, yarın sınavı vardır. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok ve 2022 yılındayız. Bu sokak düğünleri benim bildiğim köylerde oluyordu. Şimdi de şehirlerde de yapılmaya başladı.

Son düzenleme:
Yanlış buluyorum. Sessizliğe çok düşkün bir insanım, her türlü gürültü beni rahatsız ediyor.

Son ses aynı sıkıcı şarkıları tekrar tekrar son ses ile açmaları, evlendiklerini tüm il veya ilçeye ilan etmeye çalışmaları, havaya ateş açanlar bu tabi magandalıktan başka birşey olamaz.

Yakınlarımda düğün salonu var o bile çok gürültü oluyor. Ben bu insanları anlayamıyorum.

2019 yılı Ocak ayında amcam evlendi. Düğün, düğün salonunda yapıldı. Tüm düğün boyunca sadece tek parça çaldılar. Oda gelin ve damat dans ederken çalan "Sting - Shape Of My Heart" parçasıydı. Keşke tüm düğünler böyle olsa diyorum.

Bangır bangır aynı sıkıcı Ankara havalarını çalmanın insanları rahatsız etmekten başka bir getirisi kesinlikle yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı