Çözüldü Mahalle serserilerinden nasıl kurtulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehtapoglu

Attopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu mahalle serserilerinden nasıl kurtulabiliriz? Sürekli yan yan bakıyorlar ve 3'ten fazla kişi ile geziyorlar. Mesela dün 4 serseri bana yan yan baktı bende görmezlikten geldim

Arkadaşlar şu mahalle serserilerinden nasıl kurtulabiliriz? Sürekli yan yan bakıyorlar ve 3'ten fazla kişi ile geziyorlar.
Ve bunlar her yerde

Yan yan bakarak laf mı atıyorlar? Anlayamadım. Size zarar vermeye mi çalışıyorlar?

Arkadaşlar şu mahalle serserilerinden nasıl kurtulabiliriz? Sürekli yan yan bakıyorlar ve 3'ten fazla kişi ile geziyorlar. Mesela dün 4 serseri bana yan yan baktı bende görmezlikten geldim.

Ve bunlar her yerde.

2 ergen tiplemelerden başka bir şey değil dostum dövüşmeyi bile bilmezler tek güvendikleri bellerinde olur yapacak bir şey yok.

@mehtapoglu, onların kaybedecek bir şeyi yok. Gördüğüm kadarıyla size sataşmıyorlar da ve onlarla kavga ederseniz de onlar tek gelmez kavgaya. Ya umursamayacaksınız ya da sağlam arka yapacaksınız. Allah bilir, saç kesimi de malum tiplerdendir kesin.

Arkadaşlar şu mahalle serserilerinden nasıl kurtulabiliriz? Sürekli yan yan bakıyorlar ve 3'ten fazla kişi ile geziyorlar. Mesela dün 4 serseri bana yan yan baktı bende görmezlikten geldim.

Ve bunlar her yerde.

Kimse size laf atmamış veya zarar vermemiş.
Milletin bakışlarına bir şey yapamazsınız.

Kimse size laf atmamış veya zarar vermemiş.
Milletin bakışlarına bir şey yapamazsınız.

Doğru hocam ama ne bileyim insan yanlış anlayabiliyor.

@mehtapoglu, onların kaybedecek bir şeyi yok. Gördüğüm kadarıyla size sataşmıyorlar da ve onlarla kavga ederseniz de onlar tek gelmez kavgaya. Ya umursamayacaksınız ya da sağlam arka yapacaksınız. Allah bilir, saç kesimi de malum tiplerdendir kesin.

Evet evet yanlar sıfır kaşında çizgiler vardı.

Doğru hocam ama ne bileyim insan yanlış anlayabiliyor.

Evet evet yanlar sıfır kaşında çizgiler vardı.

Fakat tam göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı