Selam. Yaşadığım mahallede en fazla 100 MB/s altyapı var. Bu durum çok canımı sıkıyor. Bir oyunu indirmek saatlerimi alıyor. Elimden gelen hiçbir şey yok. İnternet hızımı vs. nasıl arttırabilirim? Herhangi bir yolu var mı?
Selam. Yaşadığım mahallede en fazla 100 MB/s altyapı var. Bu durum çok canımı sıkıyor. Bir oyunu indirmek saatlerimi alıyor. Elimden gelen hiçbir şey yok. İnternet hızımı vs. nasıl arttırabilirim? Herhangi bir yolu var mı?
10 Mbps ile RDR 2 indiriyorum hocam size de saygılar.Hocam şu an 50 Mbps VDSL ile GTA indirmeye çalışıyorum saygılar.
Hocam şu an 50 Mbps VDSL ile GTA indirmeye çalışıyorum saygılar.
100mb/s ile hangi oyun indirmekte sıkıntı yaşıyorsunuz?Selam. Yaşadığım mahallede en fazla 100 MB/s altyapı var. Bu durum çok canımı sıkıyor. Bir oyunu indirmek saatlerimi alıyor. Elimden gelen hiçbir şey yok. İnternet hızımı vs. nasıl arttırabilirim? Herhangi bir yolu var mı?
10 Mbps ile RDR 2 indiriyorum hocam size de saygılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.