Mahallede altyapı var binamızda yok

xKorza

Hectopat
Daha fazla  
Son zamanlarda internet ile çok fazla sorun yaşıyordum ve internet operatörümü değiştirirsem bu sorunu çözebileceğimi düşündüm. Kullandığım internet 8Mbps destekliyordu ve geçecek olduğum operatör 35Mbps vereceğini söyledi. Bizde hemen geçtik ve geçtikten sonra bize 12Mbps'den fazla internet veremiyeceklerini söylediler. Bende neden veremediklerini düşündüm çünkü karşı bina 100Mbps internet alabiliyorken biz 12Mbps interneti zor alıyoruz. Sonra altyapı sorgulamadan bizim oturduğumuz bölgedeki internet hızlarına baktım. Bizim bina köşe başı olduğu için 2 sokağa bakıyor ve 1 sokak ADSL internet (bizim aldığımız) diğer sokak 100Mbps VDSL internete sahip. Yani adresimiz ADSL internetin bulunuğu sokağa baktığı için VDSL internete geçiş yapamıyoruz. Bu durumda ne yapmam gerekiyor sizce? Yardıma ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom Müdürlüğü'ne dilekçe verin. Başka bir yol yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı