Mahkeme niye sürekli ertelenir?

Beş kuruş para alamadım, kişiye sadece hapis cezası verilmiş. Bir daha da üstüne gitmedim zaten. 400-500 lira için değmez bu zamanda, artık değersiz para miktarları... Ama işte uzun sürdü, kaç kere gittim geldim, o da gelmedi zaten hiç, hep ertelenmişti...

Beş kuruş para alamadım, kişiye sadece hapis cezası verilmiş. Bir daha da üstüne gitmedim zaten. 400-500 lira için değmez bu zamanda, artık değersiz para miktarları... Ama işte uzun sürdü, kaç kere gittim geldim, o da gelmedi zaten hiç, hep ertelenmişti...
Çok sağ olun hocam, benim 12 bin tl zararım var telefonum gitti. 7 haziran günü duruşmam var. Adam işsiz ve çalışmıyor. Herkes icra ya da mahkemeye ver diyor da çalışmadığı için benim para çöp oldu sanırım

@VenomBoss hocam en azından hapis cezası alsın. Yanına kâr kalmasın.
Hocam iddianamedeki delil kısmını görünce milletin çoğu beraat alacak diyor. Fotoğraf teşhis tutanağı tuttular. Fotoğraftan yönlendirmemle onun net ve kesin kimlik bilgilerini çıkardılar. Adam ben yapmadım demiş ifadesinde. Diyorlar tek delil buysa beraat alır. Savcı tüm dosyada beyanımı ve teşhisi delil saymış. Bir de beraat alırsa kudururum valla.

Valla ya sinir bozucu, o zamanlar ikinci el telefon alacaktım ne güzel, parada gitti. Şimdi ise inan hala telefonum yok, ben de işsizim bayadır. Telefon ihtiyacım da yok zaten, evden giriyorum işte. Şimdi o parayı alsam ne yazar, bir kilo kıyma alamam o paraya şimdilerde...

Senin de para çok yüksek miktar. Ama umut vermek istemem sana. Yani inan bu yargı sistemiyle hiç bir şey olmaz. Adam beş kere mi ne ertelenen duruşmaya bile gelmiyor, üstelik zorla getirme kararı var ona rağmen gelmiyor. Sonucunda ise 2 yıl mı ne ceza aldı. İnan onu da yatmamıştır, siciline işlemiştir sadece.

İşte bu yargı sistemi yüzünden çok rahatlar...

Valla ya sinir bozucu, o zamanlar ikinci el telefon alacaktım ne güzel, parada gitti. Şimdi ise inan hala telefonum yok, ben de işsizim bayadır. Telefon ihtiyacım da yok zaten, evden giriyorum işte. Şimdi o parayı alsam ne yazar, bir kilo kıyma alamam o paraya şimdilerde...

Senin de para çok yüksek miktar. Ama umut vermek istemem sana. Yani inan bu yargı sistemiyle hiç bir şey olmaz. Adam beş kere mi ne ertelenen duruşmaya bile gelmiyor, üstelik zorla getirme kararı var ona rağmen gelmiyor. Sonucunda ise 2 yıl mı ne ceza aldı. İnan onu da yatmamıştır, siciline işlemiştir sadece.

İşte bu yargı sistemi yüzünden çok rahatlar...
Benim telefonu çalan taciz yaralama ve hakaret suçu işlemişti. Adli sicil kaydında koşullu salıverilme yazıyordu. Adamı bulamadılar zaten iki ay boyunca 20 kasım günü yakalama emri çıkıyor ve 30 kasım günü de yakalanıyor işte ifadesini veriyor. Sorum acaba o gün gelecek mi. Kötü yani icraya versem bile çalışmadığı için paramı alamayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı