Mail adresine kayıtlı lisans sıfırdan Windows 11 kurunca gelir mi?

AlponNn

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Windows 10'da e-postama kayıtlı dijital lisansım var. Sıfırdan Windows 11 kurulumu yaparken (Windows 11 ISO'su ile) e-postamı girsem Windows 11 de lisanslanır mı?

Hocam e-postaya kayıtlı derken Microsoft hesabınızdan bahsediyorsunuz değil mi? Tek bir Microsoft hesabı kullanıyorsanız lisansınız muhtemelen hesabınıza kaydedilmiştir. Win11 yükledikten sonra kurulumda lisans anahtarı sorsa da o aşamayı atlayıp kurulum yaptıktan sonra Microsoft hesabınıza sistem üzerinden login yaptığınızda otomatik etkinleşecektir. Bazen login yapmadan bile etkinleşebilir, Microsoft merkezi sistem kimliğinizden anlıyor Lisans sahibi olduğunuzu.

Evet hocam Microsoft hesabıma kayıtlı, Windows 10 kurarken e postamı login yapınca sorunsuz olarak lisansım etkinleşiyor. Yeni bilgisayar aldım ve direkt 0'dan yükseltmeyle uğraşmadan Windows 11 kurmak istiyorum lisans sorunu yaşar mıyım diye sormak istedim.
Hocam e-postaya kayıtlı derken Microsoft hesabınızdan bahsediyorsunuz değil mi? Tek bir Microsoft hesabı kullanıyorsanız lisansınız muhtemelen hesabınıza kaydedilmiştir. Win11 yükledikten sonra kurulumda lisans anahtarı sorsa da o aşamayı atlayıp kurulum yaptıktan sonra Microsoft hesabınıza sistem üzerinden login yaptığınızda otomatik etkinleşecektir. Bazen login yapmadan bile etkinleşebilir, Microsoft merkezi sistem kimliğinizden anlıyor Lisans sahibi olduğunuzu.

Evet hocam Microsoft hesabıma kayıtlı, Windows 10 kurarken e postamı login yapınca sorunsuz olarak lisansım etkinleşiyor. Yeni bilgisayar aldım ve direkt 0'dan yükseltmeyle uğraşmadan Windows 11 kurmak istiyorum lisans sorunu yaşar mıyım diye sormak istedim.

Yasayacaksın, hesaptaki keyin yeni PC de donanım ve onay kimligi degişecegi için etkinleştirmeyecek.
Keyin tekrar etkinleştirilebinir oldugunu anlamak için;
Hesaptan kayıtlı PC'yi sil.
Yerel hesap ile format at keyi girince belki etkinlestirir. Ama zannetmem.
Keyi girip etkinleştir dediğinde aldığın hata kodu önemli.
Hata kodu sonu:
03/60 key Black list, baska key dene.
08/20 key aktif, etkinleştirilir.
Microsoft etkinleştirme arayıp 1 kereye mahsus manuel etkinleştirme yaparak yeni PC Microsoft sunuculara tanıtılıp etkinleştirilir.
Daha sonra hesaba yeni PC'yi bagla.
Diğer formatlarda oto etkinleştirir.

HOcam aynısını denedik ve sorun yaşamadık. Ben de bilgisayarımı Win 10 format attıktan sonra direkt Win11 kurdum ve hesabıma login yapınca otomatik olarka yükseltildi 11'e. Ama tabii ki garanti veremem. En kötüsü Sağlam Lisans sitesinde 100-150 TL arası bir key satın alıp devam edebilirsiniz. Donanımlarınızda anakarti ekran kartı veya işlemci gibi önemli parçaları değiştirmedikçe Key genelde otomatik olarka tanınıyor.

HOcam aynısını denedik ve sorun yaşamadık. Ben de bilgisayarımı Windows 10 format attıktan sonra direkt Windows 11 kurdum ve hesabıma login yapınca otomatik olarka yükseltildi 11'e. Ama tabii ki garanti veremem. En kötüsü SağlamLisans sitesinde 100-150 TL arası bir key satın alıp devam edebilirsiniz. Donanımlarınızda anakarti ekran kartı veya işlemci gibi önemli parçaları değiştirmedikçe Key genelde otomatik olarka tanınıyor.

Windows 10/11 aynı keydir.
Aynı PC de dert degil.
Ayrı PC de problem.

HOcam aynısını denedik ve sorun yaşamadık. Ben de bilgisayarımı Win 10 format attıktan sonra direkt Win11 kurdum ve hesabıma login yapınca otomatik olarka yükseltildi 11'e. Ama tabii ki garanti veremem. En kötüsü Sağlam Lisans sitesinde 100-150 TL arası bir key satın alıp devam edebilirsiniz. Donanımlarınızda anakarti ekran kartı veya işlemci gibi önemli parçaları değiştirmedikçe Key genelde otomatik olarka tanınıyor.
Sağlam lisans sitesi güvenilir midir? Keyleri çalışıyor mu? Param boşa gitsin istemem

Technopat Haberler

Geri
Yukarı