Hocam e-postaya kayıtlı derken Microsoft hesabınızdan bahsediyorsunuz değil mi? Tek bir Microsoft hesabı kullanıyorsanız lisansınız muhtemelen hesabınıza kaydedilmiştir. Win11 yükledikten sonra kurulumda lisans anahtarı sorsa da o aşamayı atlayıp kurulum yaptıktan sonra Microsoft hesabınıza sistem üzerinden login yaptığınızda otomatik etkinleşecektir. Bazen login yapmadan bile etkinleşebilir, Microsoft merkezi sistem kimliğinizden anlıyor Lisans sahibi olduğunuzu.
Evet hocam Microsoft hesabıma kayıtlı, Windows 10 kurarken e postamı login yapınca sorunsuz olarak lisansım etkinleşiyor. Yeni bilgisayar aldım ve direkt 0'dan yükseltmeyle uğraşmadan Windows 11 kurmak istiyorum lisans sorunu yaşar mıyım diye sormak istedim.
HOcam aynısını denedik ve sorun yaşamadık. Ben de bilgisayarımı Win 10 format attıktan sonra direkt Win11 kurdum ve hesabıma login yapınca otomatik olarka yükseltildi 11'e. Ama tabii ki garanti veremem. En kötüsü Sağlam Lisans sitesinde 100-150 TL arası bir key satın alıp devam edebilirsiniz. Donanımlarınızda anakarti ekran kartı veya işlemci gibi önemli parçaları değiştirmedikçe Key genelde otomatik olarka tanınıyor.Evet hocam Microsoft hesabıma kayıtlı, Windows 10 kurarken e postamı login yapınca sorunsuz olarak lisansım etkinleşiyor. Yeni bilgisayar aldım ve direkt 0'dan yükseltmeyle uğraşmadan Windows 11 kurmak istiyorum lisans sorunu yaşar mıyım diye sormak istedim.
HOcam aynısını denedik ve sorun yaşamadık. Ben de bilgisayarımı Windows 10 format attıktan sonra direkt Windows 11 kurdum ve hesabıma login yapınca otomatik olarka yükseltildi 11'e. Ama tabii ki garanti veremem. En kötüsü SağlamLisans sitesinde 100-150 TL arası bir key satın alıp devam edebilirsiniz. Donanımlarınızda anakarti ekran kartı veya işlemci gibi önemli parçaları değiştirmedikçe Key genelde otomatik olarka tanınıyor.
Sağlam lisans sitesi güvenilir midir? Keyleri çalışıyor mu? Param boşa gitsin istememHOcam aynısını denedik ve sorun yaşamadık. Ben de bilgisayarımı Win 10 format attıktan sonra direkt Win11 kurdum ve hesabıma login yapınca otomatik olarka yükseltildi 11'e. Ama tabii ki garanti veremem. En kötüsü Sağlam Lisans sitesinde 100-150 TL arası bir key satın alıp devam edebilirsiniz. Donanımlarınızda anakarti ekran kartı veya işlemci gibi önemli parçaları değiştirmedikçe Key genelde otomatik olarka tanınıyor.
Adedini sayamayacağım kadar almışımdır ve aldırmışımdır. Hiç bir sorun çıkmadı bugüne kadar.Sağlam lisans sitesi güvenilir midir? Keyleri çalışıyor mu? Param boşa gitsin istemem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.