Mail hesabı sürekli çalınıyor

teşekkürler yalan yok içim biraz rahatladı tekrardan teşekkürler.

Bende oradan biraz adamların yalan attıgını düşünüyorum çünkü benim her işim saklı gizli olur bende ne webcam var ne de mikrofon ayrıca o tarz siteleri neredeyse hiç diyecek kadar az ziyaret ediyorum.

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim Craft.Rise veri sızıntılarında sızan mailleri vesaire görebileceğim bir yer var mı?
haveibeenpwned.com diye bir site vardı, eğer hala duruyorsa oraya e-posta'nı girerek e-posta'nın hangi veri sızıntılarından etkilendiğini görebilirsin.

Merhaba. Son 1 aydır durmadan mail aracılıgı ile taciz ediliyorum. Bana şantaj yapıyorlar ve para istiyorlar. Size bir fotograf yükleyeceğim. Sorun şu ki bu mailler birinden gelmiyor. Benim mailim üzerinden bana gösteriliyor. Şimdiye kadar 3-4 kere format atmısımdır yeni SSD'ye geçmişimdir ama gene de mailime kendim tarafından mesaj yollanarak şantaja uğruyorum. Bunun gerçek olabilme ihtimali var mı? Format atmama ragmen hala hesabımı nasıl çalabiliyorlar? (Not: Format attıktan sonra özellikle hiçbir mail linkine tıklamadım.)

Büyük ihtimalle oltalama

Sadece şifren sızmamış Redline Stealer tarzı Stealerlar ile logların paylaşılmış dark webde PC ni Malwarebytes Kaspersky tarzı programlar ile tarat ve bütün şifrelerini değiştir.

Sizin videolarınızı attığını söylemiş izlediğiniz videolar ile beraber. Öyle bir şey atmış mı? Eğer link atmış ise tıklamayın.

1717014136859.png

Sizin videolarınızı attığını söylemiş izlediğiniz videolar ile beraber. Öyle bir şey atmış mı? Eğer link atmış ise tıklamayın.

Eki Görüntüle 2208234

Attığı mailde ne link vardı ne de video, çeviri kısmında adam yan tarafta videonuz var demiş ama ben bayağı bir bakmama ragmen hiçbir video falan göremedim zaten oyle bir video bulması imkansız diye düşünüyorum.

Arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum. Telefonda Outlook uygulamasından baktığımda mail değil de kendiniz için not olarak görünüyor başlığı. Ama gereksiz klasörüne düşmüş. Hesabıma erişiyorlar mı nasıl oluyor, endişelenmeli miyim anlayamadım ben de tam. Benim de yayınlayabileceği bir videom yok ama yine de hesabıma giriş yapabiliyor olması endişe ettiriyor.

Arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum. Telefonda Outlook uygulamasından baktığımda mail değil de kendiniz için not olarak görünüyor başlığı. Ama gereksiz klasörüne düşmüş. Hesabıma erişiyorlar mı nasıl oluyor, endişelenmeli miyim anlayamadım ben de tam. Benim de yayınlayabileceği bir videom yok ama yine de hesabıma giriş yapabiliyor olması endişe ettiriyor.

Ben format attım kafam rahat takılıyorum atıp duruyolar ama kimseye bir video falan yayılmıyor ama yine de yanlış bilgi vermiyeyim ama bana bir şey olmadı daha.

Ben format attım kafam rahat takılıyorum atıp duruyolar ama kimseye bir video falan yayılmıyor ama yine de yanlış bilgi vermiyeyim ama bana bir şey olmadı daha.
Ben de virüs yemiştim o şekilde tokenlerimi vs. çaldılar hocam. Sonra format attım ama şuan yine virüs varmış endişesi geldi bir. Bilgisayarda anlık donmalar vs. yaşıyorum. Az önce de görev çubuğu kendi kendine kapanıp açıldı falan. Tekrar format atacağım sanırım.

Merhaba. Son 1 aydır durmadan mail aracılıgı ile taciz ediliyorum. Bana şantaj yapıyorlar ve para istiyorlar. Size bir fotograf yükleyeceğim. Sorun şu ki bu mailler birinden gelmiyor. Benim mailim üzerinden bana gösteriliyor. Şimdiye kadar 3-4 kere format atmısımdır yeni SSD'ye geçmişimdir ama gene de mailime kendim tarafından mesaj yollanarak şantaja uğruyorum. Bunun gerçek olabilme ihtimali var mı? Format atmama ragmen hala hesabımı nasıl çalabiliyorlar? (not: Format attıktan sonra özellikle hiçbir mail linkine tıklamadım.)

Hocam git şikayet et adamın dedikleri çok fena adamın dediklerinden anladığım kadarıyla (yalan söylemiyorsa) virüs sadece bilgisayara değil direk parçalara sızmış aynısı geçen aylarda ruhi çenete de olmuştu mümkünse bilgisayarın başında tuvalet kağıdını çok kullanma :D

Ben de virüs yemiştim o şekilde tokenlerimi vs. çaldılar hocam. Sonra format attım ama şuan yine virüs varmış endişesi geldi bir. Bilgisayarda anlık donmalar vs. yaşıyorum. Az önce de görev çubuğu kendi kendine kapanıp açıldı falan. Tekrar format atacağım sanırım.
Hocam kesin virüs yemiş siniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı