Mail hesabında farklı cihazlar var

Emper

Decapat
Daha fazla  
16 Nisanda 2 tane OnePlus tablet Türkiye'de oturum açmış iki adımlı doğrulamam var fakat ona rağmen girmişler şifreyi değiştirdim telefonu formatladım başka ne yapmalıyım Google playde tablet açılan oturumlarda telefon olars gözüküyor her şeyim o mailde ama hiçbir şeyin şifresi değişmemiş.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230421_192507_Google Play services.jpg
    Screenshot_20230421_192507_Google Play services.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20230421_192354_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20230421_192354_Google Play Store.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 57
Hocam Google hesap>Güvenlik>Aşağı kaydırın> Tüm cihazları yönet. [Bağlı cihazları yönet de olabilir.]
Tanınmayan cihazları silin ve şifre değiştirin 2 adımlı doğrulamayı aktif hale getirin.

Telefon ayarlarında Google diye bulunur çıkmaz ise tarayıcı arama yerine Google hesap yazın.

Yakın zamanda BlueStacks GameLoop gibi bir platforma giriş yaptıysan olmuş olabilir mesela BlueStacks'e girdiğimde bende de OnePlus tabletten girilmiş gözüküyordu

Hocam Google hesap>güvenlik kontrölü>bağlı cihazlar.
Tanınmayan cihazları silin ve şifre değiştirin 2 adımlı doğrulamayı aktif hale getirin.

Hepsini yaptım hala hesapta gözüküyorlar.

Yakın zamanda BlueStacks GameLoop gibi bir platforma giriş yaptıysan olmuş olabilir mesela BlueStacks'e girdiğimde bende de OnePlus tabletten girilmiş gözüküyordu.

Evet girdim demek ondan oldu.

Yakın zamanda BlueStacks GameLoop gibi bir platforma giriş yaptıysan olmuş olabilir mesela BlueStacks'e girdiğimde bende de OnePlus tabletten girilmiş gözüküyordu.

Nasıl çözdünüz hocam sıkıntı oldu mu?

Herhangi bir sıkıntı olmadı sonuçta ben kendim girmiştim.

Hocam yemin ederim hayatımda bu kadar rahatladığımı hatırlamıyorum çok sağ olun yardımınız için. Ama BlueStacks'i sildiğim halde hala Google playde gözüküyor o sıkıntı olur mu?

Hocam bari en baştan söyleseydin :D
Sıkıntı olmaz hocam bende 2 cihaz var BlueStacks içinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı