Mailden gelen exe dosyasından virüs bulaşmış olabilir mi?

İşte diyorum ya, 8 tespit vardı az önce, ben mesajı yazarken 11'e çıktı. VirusTotal rapor paylaşan bir site, yavaştan tespit ediliyor. Fud Crypter olabilir ve muhtemelen Crypter patladı.

Bu Intel ile alakalı bir şey mi Intel falan yazıyor.

İşte diyorum ya, 8 tespit vardı az önce, ben mesajı yazarken 11'e çıktı. VirusTotal rapor paylaşan bir site, yavaştan tespit ediliyor. Fud Crypter olabilir ve muhtemelen Crypter patladı.

Dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorum yani PCmde virüs var mı tehlikede miyim? Ne yapmam gerekiyor @Murat5038

Dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorum yani PC'mde virüs var mı tehlikede miyim? Ne yapmam gerekiyor @Murat5038

Paketlenmiş bir dosya ve dosya adından bile şüpheli gözüküyor. Miner zararlısı içeriyor gözüküyor.
Ayrıca içeriğinde çok fazla HTML sayfası olduğundan belge gönderiyor olabilir. Kaspersky kullanıyorsanız çok sorun yaşamazsınız dosyayı çalıştırmış mıydınız?

374 mb boyutu var anlamadım gitti
Olabilir, çevrimdışı yükleyici paketlerinde boyutlar o civarlarda olabiliyor.
Dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorum yani PCmde virüs var mı tehlikede miyim? Ne yapmam gerekiyor @Murat5038
Halihazırda olup olmadığını görmek için, örneği tespit eden firmalardan olan ESET'in Internet Security ürününü kurup tam tarama yapmanızı önerdim, indirdiniz mi? İndirdiyseniz tam tarama başlatın ve tarama bitene kadar sistemi bırakın. Tarama sonucunu burada paylaşın lütfen.

Ekleme: Şu durum için, Kaspersky'ı devre dışı bırakıp ESET'i kullanın, Kaspersky zararlıyı algılayamamış bile, veritabanlarına düşene kadar her ihtimale karşılık tespiti yapan ürünü kullanmanız daha doğru.

Evet maalesef çalıştırmıştım.

İndirdim şu an tarama yapılıyor.

Masaüstündeki bir şeymiş sen fark etmemiş miydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…