İşte diyorum ya, 8 tespit vardı az önce, ben mesajı yazarken 11'e çıktı. VirusTotal rapor paylaşan bir site, yavaştan tespit ediliyor. Fud Crypter olabilir ve muhtemelen Crypter patladı.
Bu Intel ile alakalı bir şey mi Intel falan yazıyor.
İşte diyorum ya, 8 tespit vardı az önce, ben mesajı yazarken 11'e çıktı. VirusTotal rapor paylaşan bir site, yavaştan tespit ediliyor. Fud Crypter olabilir ve muhtemelen Crypter patladı.
Bu Intel ile alakalı bir şey mi Intel falan yazıyor.
Intel Power Sharing Manager adında bir kurulum olarak görünüyor fakat Fortint, ESET, AVG gibi firmalar zararlı olduğunu belirtmiş. Ayrıca dijital imzaya da sahip değil.
374 mb boyutu var anlamadım gitti
Dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorumyani PC'mde virüs var mı tehlikede miyim? Ne yapmam gerekiyor @Murat5038
Olabilir, çevrimdışı yükleyici paketlerinde boyutlar o civarlarda olabiliyor.374 mb boyutu var anlamadım gitti
Halihazırda olup olmadığını görmek için, örneği tespit eden firmalardan olan ESET'in Internet Security ürününü kurup tam tarama yapmanızı önerdim, indirdiniz mi? İndirdiyseniz tam tarama başlatın ve tarama bitene kadar sistemi bırakın. Tarama sonucunu burada paylaşın lütfen.Dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorumyani PCmde virüs var mı tehlikede miyim? Ne yapmam gerekiyor @Murat5038
Paketlenmiş bir dosya ve dosya adından bile şüpheli gözüküyor. Miner zararlısı içeriyor gözüküyor.
Ayrıca içerğinde çok fazla HTML sayfası olduğundan belge gönderiyor olabilir. Kaspersky kullanıyorsanız çok sourn yaşamazsınız dosyyaı çalıştırmış mıydınız?
Olabilir, çevrimdışı yükleyici paketlerinde boyutlar o civarlarda olabiliyor.
Halihazırda olup olmadığını görmek için, örneği tespit eden firmalardan olan ESET'in ınternet Security ürününü kurup tam tarama yapmanızı önerdim, indirdiniz mi? İndirdiyseniz tam tarama başlatın ve tarama bitene kadar sistemi bırakın. Tarama sonucunu burada paylaşın lütfen.
Evet maalesef çalıştırmıştım.
İndirdim şu an tarama yapılıyor.
Sonucu paylaşın lütfen.
![]()
Böyle bir şey dedi temizleye tıkladım hala tarama devam ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.