Bunlara uğraşmak yerine bir format atmayı düşünüyorum formatta sonra virüs vs varsa silinir herhalde değil mi?
Evet silinir.
Sıfırlamayın temiz kurulum yapın.
Bunlara uğraşmak yerine bir format atmayı düşünüyorum formatta sonra virüs vs varsa silinir herhalde değil mi?
Silinir, fakat sızdırılmış şifreniz varsa bunun için format değil, sızdırılan şifrelerinizi değiştirmelisiniz. @acv yukarıda bahsetti, şifrelerinizi değiştirin, kayıtlı şifreleri sıfırlayın. Mümkün olan her hesap için 2FA aktif hale getirin.Bunlara uğraşmak yerine bir format atmayı düşünüyorum formatta sonra virüs vs varsa silinir herhalde değil mi?
Konu sahibi. Mail hala duruyorsa indirdiğiniz dosyaları VirusTotal'e upload edip sonuç linkelerini paylaşın.
Cloud linki o şekilde taranmaz. Ayrıca bağlantı şifreli. Dosyayı indiirp taratın.
Cloud linki o şekilde taranmaz. Ayrıca bağlantı şifreli. Dosyayı indiirp taratın.
W+r "mrt" yazın ve tarama yapın.
Hocam bence rat olabilir ya da false-positiveCloud linki o şekilde taranmaz. Ayrıca bağlantı şifreli. Dosyayı indiirp taratın.
Hocam bence RAT olabilir ya da false-positive
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.