Mailden gelen exe dosyasından virüs bulaşmış olabilir mi?

Başlangıca mrt yazmıştım bir de oradan taratıyordum ESET tarama yaparken.
Bir de artık ne zaman bitecek bu ESET'in taraması. D bayağı oldu hala taramaya devam ediyor.

Eki Görüntüle 1314956
Aynı anda iki farklı tarama çalıştırmanız yavaşlatıyor ESET'in performansını. Ayrıca sadece tek bir tarama motoru kullanın, bu şekilde yaparsanız iki tarama motorundan biri sistem kaynaklarına ve taradığı dosyalara erişmekte sıkıntı yaşar. Bırakın sadece ESET yapsın taramasını.

Aynı anda iki farklı tarama çalıştırmanız yavaşlatıyor ESET'in performansını. Ayrıca sadece tek bir tarama motoru kullanın, bu şekilde yaparsanız iki tarama motorundan biri sistem kaynaklarına ve taradığı dosyalara erişmekte sıkıntı yaşar. Bırakın sadece ESET yapsın taramasını.

Tamam diğerini iptal ettim tarama bitince yazacağım.
1645725694756.png

Tarama bitti.

Son düzenleme:
Hiçbir şeyi sonlandırmadım ki öyle taramaya açıp bırakıp gittim yeniden baslatayim o zaman taramayi
Mümkünse yeniden açın, tarama tamamlanmamış görünüyor. Safety Scanner kaynaklı bir durdurma yaşanmış da olabilir. Temiz bir şekilde yeniden taratın şu anlık sonuçlar herhangi bir risk olmadığı yönünde. Emin olmakta fayda var.

Mümkünse yeniden açın, tarama tamamlanmamış görünüyor. Safety scanner kaynaklı bir durdurma yaşanmış da olabilir. Temiz bir şekilde yeniden taratın şu anlık sonuçlar herhangi bir risk olmadığı yönünde. Emin olmakta fayda var.

Tekrardan başlattım 👍
Neyle tekrardan başlattım bitince atacsgim görüntüleri.

Orada öyle yazıyor bir aksilik mi var. Anlamadım ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı