Majesty 1270 bilgisayar nasıl?

• Konuyu başlatan woax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 745
Ryzen 3 1200 mü? Ucuz diye insanlara Tuhaf tuhaf seyler satıyorlar.ryzen 1200 ile rx 570 strix satılır mı? Yavuz Selim bu işten anlamıyor Sanırsam.
Youtuber'leri çağırıyorlar ve siz bunu satacaksınız der gibi veriyorlar çar-çöpü, onlarda satıp parasına bakıyor. Reklam ücretleri iyi oluyor herhalde, yoksa herkes girişmez bu işe.

Gamepower kasalı ve güç kaynaklı sistemlerde hep bir sorun var. Isınma ve havayı dağıtamama konusu meşhur. @Caner Uncu ben anlatamadım galiba bir de siz anlatın.

Asus Dual ekran kartını Gamepower gibi bir kasa ile ısınma sorunun altından UV ile kalkarsınız anca.
Kesinlikle haklısınız ama bu bütçede iyi kasa ve PSU sahip bir sistem ne yazık ki alınamıyor. Alınsa bile RX 570-580 gibi bir kart yerine genelde Vega 8-11 kullanılıyor. Ben de alınması taraftarı değilim ama kasa ve PSU ileride değişebilir gibi geliyor.

Kesinlikle haklısınız ama bu bütçede iyi kasa ve PSU sahip bir sistem ne yazık ki alınamıyor. Alınsa bile RX 570-580 gibi bir kart yerine genelde Vega 8-11 kullanılıyor. Ben de alınması taraftarı değilim ama kasa ve PSU ileride değişebilir gibi geliyor.
Gamepower kasa belki ucundan bir yerinden kurtarır ama PSU gibi bir parçayı asla Çin'in merdiven altına emanet etmem. Gamepower ürünü yerine Aerocool VX 500W var ve kesinlikle daha kaliteli, 80+ sertifikası olmasa bile kötü yorumu ve sorunları daha az. 3.7K mesajı nasıl yaptınız? :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı