Makale yazarak para kazanılır mı?

Hocam tamamını mı bu şekilde yapıyordunuz? Yoksa bazı yerlerini mi alıyordunuz?
Bende alacağımda 20TL şu mu?
Aynen hocam. 1 yıllık ücreti o.
Benim de ilgimi çekti. Başlayacağım bu işe.

Hocam tamamını mı bu şekilde yapıyordunuz? Yoksa bazı yerlerini mi alıyordunuz?

Aynen hocam. 1 yıllık ücreti o.
Benim de ilgimi çekti. Başlayacağım bu işe.
Senden istenilen siparişi sen kafandan yazamazsın hocam. Mesela kadın tesettür ürünleri ile ilgili 200 kelimelik 20 makale lazım. Bunları ancak başka sitelerdeki makaleleri özgünleştirerek elde edebilirsin.

Senden istenilen siparişi sen kafandan yazamazsın hocam. Mesela kadın tesettür ürünleri ile ilgili 200 kelimelik 20 makale lazım. Bunları ancak başka sitelerdeki makaleleri özgünleştirerek elde edebilirsin.

Sağ olun hocam işimi bayağı kolaylaştırdınız. İnşallah kabul ederler. Dediğiniz gibi yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

R10'dan mı bahsediyorsun? Bence iyimakale en mantıklısı.
Sağ olun hocam işimi bayağı kolaylaştırdınız. İnşallah kabul ederler. Dediğiniz gibi yapacağım.

Hangi site?

Sadece makale yazarak mı para kazanlıyor burada? Freelance çalışın yazıyor çünkü bir bilgin var mı?
Ben siteye daha para yatırmadım. Makale dışında başka bir şey var mı bilmiyorum. Ama öyle bir site arıyorsan Bionluk öneririm. Ne istersen var orada.
Hocam Translate yasakmış.

Dosya Ekleri

• 11.PNG
    63,8 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…