Makale yazarak para kazanılır mı?

0B95F44

Picopat
Katılım
11 Ekim 2023
Mesajlar
102
Upworktan makale yazarak para kazanmak sizce mantıklı mı? Bu işi yapanlar ortalama aylık ya da haftalık ne kadar kazanıyor cevaplarsanız sevinirim.
 
Gerçekten 23 yaşındaysan boş iş en basitinden bir markette kasiyer olsan fazlasını çok rahat kazanırsın.
 
@Caped yok 18 yaşındayım yaz zamanları çalışıyorumda bunu da ek gelir olarak yapmak istiyorum aylık olarak ne kadar kazanabilirim ortalama ve siz önceden bu tarz sitelerden para kazanmayı denediniz mi?
 
İyi İngilizceniz varsa kazanmanız mümkün. Ama Türkçe içerik ile bir yere gelebileceğinizi sanmıyorum. Biraz WordPress biliyorsanız bazı firmalar haftalık yazı yazsın düzenlesin diye editör almak isteyebiliyor. Ben yaptığım her firmaya haftalık makale ve içerik girecek birini tutun demiştim. Ama bunu iyi yapacak kişiyi bulmak zor ondan dolayı genelde birini bulup anlaşıp çalışamıyorlar. Belki 10-20 firma bağlayıp bunlara içerik üretebilirsiniz ama işte firma bulmanız anlaşmanız size birinin güvenmesi zor. Site yapan kişilere ulaşarak belki başarılı olursunuz ama işte şu an dil modelleri ile iyi içerik üretilebildiğinden o ihtiyaç azaldı. Belki sosyal medyalarını da yönetmeyi teklif edebilirsiniz yanında çoğu firma iyi sosyal medyadan anlayan insanlar ile iş yapmak isteyebiliyor. Ama işte o tarafta yaptığınız başarıları göstermeniz ya da karşıyı başarılı olabileceğinize ikna etmeniz lazım. İyi reklamcı firmanın gelirlerini gerçekten katlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı