Makine bölümü gelir mi?

Memleketimde okumayı düşünüyorum, malum şartlar sağ olsun. Yine de teşekkürler. İlk sıraya Türk Hava Kurumu Üniversitesi ücretli uçak teknolojisi yazacağım, gelirse giderim gelmezse Antep'te 2 yıllık makine bölümü gelir muhtemelen.

Rica ederim. Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nin hem Ankara'da, hem de İzmir'de ücretli 2 yıllık uçak teknolojisi bölümü varmış. Tercih döneminde kolaylıklar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Memleketimde okumaya düşünüyorum, malum şartlar sağ olsun. Yine de teşekkürler. İlk sıraya THK üniversitesi ücretli uçak teknolojisi yazacağım gelirse giderim gelmezse antepde makine gelir muhtelemen.
dostum selam ilk rakibin benim ama puanlarımız yakın benimki senden birazdaha fazla sadece :D(Bende thk ücretli düşünüyrum)

😅😅 İkimizde kazanırız umarım.
çok zor ya o olmazsa kapadokya üni oda olmazsa istanbul gelişim yada maltepe üni zaten bu saydığım üniversitelerde SHY-147 Belgesine sahip (sivil havacılık genel müdürlüğü tarafından onaylı okullar) bu sebeple inşallah yolumuz açık olur hayırlısı bakalım belkide aynı sınıfa düşeriz🙃

çok zor ya o olmazsa kapadokya üni oda olmazsa istanbul gelişim yada maltepe üni zaten bu saydığım üniversitelerde SHY-147 Belgesine sahip (sivil havacılık genel müdürlüğü tarafından onaylı okullar) bu sebeple inşallah yolumuz açık olur hayırlısı bakalım belkide aynı sınıfa düşeriz🙃
Sıralamanız kaç?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı