T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 6 Eylül 2023 #11 QuiedKadir dedi: O ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Yok güvenilirmiş.
T Tutunamayanlar221 Yoctopat Katılım 13 Aralık 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 18:38 #12 alp15eren dedi: Bir sürü yamasını kullandım bir sorun çıkmadı. Şu anda Hogwarts Legacy yaması ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hala guvenilir mi? Elden Ring için indireceğim. alp15eren dedi: Bir sürü yamasını kullandım bir sorun çıkmadı. Şu anda hogwarts legacy yaması ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi günler bunu 2023 de atmışsınız evet ama bir sorunla karşılaştınız mi çünkü elden ring için indirmeyi düşünüyorum guvenemedim
alp15eren dedi: Bir sürü yamasını kullandım bir sorun çıkmadı. Şu anda Hogwarts Legacy yaması ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hala guvenilir mi? Elden Ring için indireceğim. alp15eren dedi: Bir sürü yamasını kullandım bir sorun çıkmadı. Şu anda hogwarts legacy yaması ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi günler bunu 2023 de atmışsınız evet ama bir sorunla karşılaştınız mi çünkü elden ring için indirmeyi düşünüyorum guvenemedim
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.894 Makaleler 1 Çözümler 45 Cumartesi 18:51 #13 Kullandığım zamanlarda bir problem yaşamadım. Şu anda bilmiyorum ama pek sorun yaşayacağını sanmam @Tutunamayanlar221
Kullandığım zamanlarda bir problem yaşamadım. Şu anda bilmiyorum ama pek sorun yaşayacağını sanmam @Tutunamayanlar221
T Tutunamayanlar221 Yoctopat Katılım 13 Aralık 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 18:55 #14 alp15eren dedi: Kullandığım zamanlarda bir problem yaşamadım. Şu anda bilmiyorum ama pek sorun yaşayacağını sanmam @Tutunamayanlar221 Genişletmek için tıkla... Bazıları rat ve virüs var diyor baya araştırdım çünkü ondan sordum kral teşekkür ederim sağolasın
alp15eren dedi: Kullandığım zamanlarda bir problem yaşamadım. Şu anda bilmiyorum ama pek sorun yaşayacağını sanmam @Tutunamayanlar221 Genişletmek için tıkla... Bazıları rat ve virüs var diyor baya araştırdım çünkü ondan sordum kral teşekkür ederim sağolasın
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 18:59 #15 Tutunamayanlar221 dedi: Bazıları RAT ve virüs var diyor bayağı araştırdım çünkü ondan sordum kral teşekkür ederim sağ olasın. Genişletmek için tıkla... İftira atan elbet olacaktır.
Tutunamayanlar221 dedi: Bazıları RAT ve virüs var diyor bayağı araştırdım çünkü ondan sordum kral teşekkür ederim sağ olasın. Genişletmek için tıkla... İftira atan elbet olacaktır.
T Tutunamayanlar221 Yoctopat Katılım 13 Aralık 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:00 #16 wraxos woo dedi: İftira atan elbet olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam iftira değildir bence sonuçta uygulamada aratiyorlar ve orda da yazıyor yani
wraxos woo dedi: İftira atan elbet olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam iftira değildir bence sonuçta uygulamada aratiyorlar ve orda da yazıyor yani
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:01 #17 Tutunamayanlar221 dedi: Hocam iftira değildir bence sonuçta uygulamada aratiyorlar ve orada da yazıyor yani. Genişletmek için tıkla... Bitdefender ve Malwarebytes'a tarama yaptırın açmadan önce virüs bulursa kurmayın.
Tutunamayanlar221 dedi: Hocam iftira değildir bence sonuçta uygulamada aratiyorlar ve orada da yazıyor yani. Genişletmek için tıkla... Bitdefender ve Malwarebytes'a tarama yaptırın açmadan önce virüs bulursa kurmayın.
T Tutunamayanlar221 Yoctopat Katılım 13 Aralık 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:02 #18 wraxos woo dedi: Bitdefender ve Malwarebytes'a tarama yaptırın açmadan önce virüs bulursa kurmayın. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz antivirüs programları bende yok nasıl indirebilirim veya sizin bakma şansınız varmı makine çevirisi yama icin
wraxos woo dedi: Bitdefender ve Malwarebytes'a tarama yaptırın açmadan önce virüs bulursa kurmayın. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz antivirüs programları bende yok nasıl indirebilirim veya sizin bakma şansınız varmı makine çevirisi yama icin
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:03 #19 Tutunamayanlar221 dedi: Bahsettiğiniz antivirüs programları bende yok nasıl indirebilirim veya sizin bakma şansınız var mı makine çevirisi yama icin. Genişletmek için tıkla... Kendi sitelerinden ücretsiz versiyonlarını indirebilirsiniz. Malwarebytes TR'ye kapalı o yüzden ona VPN ile girmeniz lazım. Ben şu anda Linux'ta olduğumdan ve Linux'ta antivirüsler olmadığından test edemem maalesef.
Tutunamayanlar221 dedi: Bahsettiğiniz antivirüs programları bende yok nasıl indirebilirim veya sizin bakma şansınız var mı makine çevirisi yama icin. Genişletmek için tıkla... Kendi sitelerinden ücretsiz versiyonlarını indirebilirsiniz. Malwarebytes TR'ye kapalı o yüzden ona VPN ile girmeniz lazım. Ben şu anda Linux'ta olduğumdan ve Linux'ta antivirüsler olmadığından test edemem maalesef.
T Tutunamayanlar221 Yoctopat Katılım 13 Aralık 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:06 #20 wraxos woo dedi: Kendi sitelerinden ücretsiz versiyonlarını indirebilirsiniz. Malwarebytes TR'ye kapalı o yüzden ona VPN ile girmeniz lazım. Ben şu anda Linux'ta olduğumdan ve Linux'ta antivirüsler olmadığından test edemem maalesef. Genişletmek için tıkla... Ben en iyisi indireyim bu yama uygulamasını umarım pek birşey olmaz bilgisiyara
wraxos woo dedi: Kendi sitelerinden ücretsiz versiyonlarını indirebilirsiniz. Malwarebytes TR'ye kapalı o yüzden ona VPN ile girmeniz lazım. Ben şu anda Linux'ta olduğumdan ve Linux'ta antivirüsler olmadığından test edemem maalesef. Genişletmek için tıkla... Ben en iyisi indireyim bu yama uygulamasını umarım pek birşey olmaz bilgisiyara