Yok güvenilirmiş.O ne oluyor?
Yok güvenilirmiş.O ne oluyor?
Bir sürü yamasını kullandım bir sorun çıkmadı. Şu anda Hogwarts Legacy yaması ile oynuyorum.
Hocam iyi günler bunu 2023 de atmışsınız evet ama bir sorunla karşılaştınız mi çünkü elden ring için indirmeyi düşünüyorum guvenemedimBir sürü yamasını kullandım bir sorun çıkmadı. Şu anda hogwarts legacy yaması ile oynuyorum.
Bazıları rat ve virüs var diyor baya araştırdım çünkü ondan sordum kral teşekkür ederim sağolasınKullandığım zamanlarda bir problem yaşamadım. Şu anda bilmiyorum ama pek sorun yaşayacağını sanmam @Tutunamayanlar221
Bazıları RAT ve virüs var diyor bayağı araştırdım çünkü ondan sordum kral teşekkür ederim sağ olasın.
Hocam iftira değildir bence sonuçta uygulamada aratiyorlar ve orda da yazıyor yaniİftira atan elbet olacaktır.
Hocam iftira değildir bence sonuçta uygulamada aratiyorlar ve orada da yazıyor yani.
Bahsettiğiniz antivirüs programları bende yok nasıl indirebilirim veya sizin bakma şansınız varmı makine çevirisi yama icinBitdefender ve Malwarebytes'a tarama yaptırın açmadan önce virüs bulursa kurmayın.
Bahsettiğiniz antivirüs programları bende yok nasıl indirebilirim veya sizin bakma şansınız var mı makine çevirisi yama icin.
Ben en iyisi indireyim bu yama uygulamasını umarım pek birşey olmaz bilgisiyaraKendi sitelerinden ücretsiz versiyonlarını indirebilirsiniz.
Malwarebytes TR'ye kapalı o yüzden ona VPN ile girmeniz lazım.
Ben şu anda Linux'ta olduğumdan ve Linux'ta antivirüsler olmadığından test edemem maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.