Makine hareketi kontrolü için yazılım dili önerisi

O makine ne destekliyorsa, (bir şey desteklediği varsa), onu kullanabilirsin anca.
Makine üreticisinden bilgi alacaksın.
Makineyi biz üretmek istiyoruz hocam . Parçaları cnc de işleyeceğiz birleştireceğiz. Ekip makine mühendisleri ve işletmecilerden oluşuyor. Yazılım ekibi için aramamız gereken kriterleri sormak istedim aslında. Hangi dili bilmeleri bizim işimize yarar?
Platform derken islemci mimarisini de kastetmistim. Islemcinin ya da denetleyicinin uretici firma tarafindan desteklenen bir derleyicisi vs. vardir mutlaka. Genellikle C derleyicisi olur. GCC'ninde Pek çok mimariye destegi var.
Muhtemelen ros gibi duruyor şu anlık ama yukarıda da dediğim gibi, bir yazılım ekibi oluşturduktan sonra yazılım işlemleri onların sorumluluğunda olacak. Yani ben rt ros önerdiğim zaman onlar bunu reddebilir, kabul de edebilir. Burada önemli olan iş kısmında ... dili bilen yazılımcıyı aramakta. Paydada toplanıp çalışmalarını istiyoruz. Orada ... dil ne olmalı?
Makine'nin marka ve modelini ekle.
Bir marka modeli yok. Makineyi biz üretiyoruz.

Derleyici olmadan yazılım bilmenin bir önemi yok. Üreteceğiniz makinaya bir elektronik beyin takacaksanız, o elektronik kısmın nasıl programlandığını üreticisinden öğreneceksiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı