Makine Mühendisliği için Gazi vs Ege vs Marma universiteleri

MuratOzay

Centipat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle havacılık ve otomotiv sektöründe çalışmak istiyorum, makine mühendisliği düşünüyorum Ege-Marmara-Gazi üçlüsünü bu hedeflerime göre sıralayabilir misiniz staj vb. konuları göz önünde bulundurarak?

Kişisel sıralamam mühendislik özelinde Gazi > Ege=Marmara şeklinde tabi farklı düşünen olabilir ancak Gazi 'nin mühendisliği bir adım öndedir. Eğer otomotivde çalışmak isterseniz Gazi Otomotiv'de güzel bir seçenektir. Yurt dışı içinse Ege diğer ikisinden üsttedir.

Kişisel sıralamam mühendislik özelinde Gazi > Ege=Marmara şeklinde tabi farklı düşünen olabilir ancak Gazi 'nin mühendisliği bir adım öndedir. Eğer otomotivde çalışmak isterseniz Gazi Otomotiv'de güzel bir seçenektir. Yurt dışı içinse Ege diğer ikisinden üsttedir.
hocam gazinin kampüs anlamında çok iyi olmadığını duydum öğrenci toplulukları olarak da çok aktif değiller ege bölgesinde de otomotiv ve havacılık üstüne çok fazla şirket olmadığı için biraz kafam karışık aslında

hocam gazinin kampüs anlamında çok iyi olmadığını duydum öğrenci toplulukları olarak da çok aktif değiller ege bölgesinde de otomotiv ve havacılık üstüne çok fazla şirket olmadığı için biraz kafam karışık aslında
Mühendislik eğitiminde Gazi çoğu teknik üniye kafa tutacak hatta geçecek düzeyde eğitim veriyor , teorik bilgidense uygulama ve deneyim mühendislikte daha önemlidir. Kampüsü hakkında herhangi bir fikrim yok .

Merhaba @MuratOzay. Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliği biraz daha popüler ama örnek veriyorum Ege Üniversitesi (İngilizce) Makine Mühendisliği bitirip Ankara'da da çalışma imkânınız var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı