Makine mühendisliği için MacBook alınır mı?

eminozcanaslan23

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir yeni cihaza geçmeye düşünüyorum. Ansys SolidWorks ve AutoCAD'ı sıklıkla kullanıyorum paralels lisansı alabilirim emülator olarak MacBook M.2 almam sizce mantıklı mı? Yoksa 32 GB RAM, 1TB SSD, RTX4050'li bir Windows notebook mu almam daha mantıklı? Son sınıf staja gireceğim oyun cihazlarının tek sorunu taşınır mı?

Size iyi bir işlemci lazım Apple bu konuyu iyi beceriyor fakat eğer ekran kartı gerektiren bir uygulamaya geçiş yaparsanız veya halihazırda kullanıyorsanız kesinlikle Windows NoteBook öneririm MacBook'a göre 2 - 2.5 kilo arası daha ağır olabilir fakat özellikleri her anlamda daha performanslı olacağı için öneririm. Diyorsanız ki MacBook özellikleri benim kullanacağım tüm uygulamaları karşılar gerek ekran gerek kullanım kalitesi bakımından MacBook'lar daha iyi.

Önceliğiniz Windows olacağı için önermem. Dell veya Lenovo ürünlerine bakabilirsiniz.

Hocam emülatörden kullanılıyor artık bulut üzerinden SolidWorks projeleri oluşturmak da mümkün geldiği için eskiden olsa tek tercih Windows idi ama kararsızlık var Lenovo öneriniz var mı? Victus beyaz modelleri çok şık duruyor.

Size iyi bir işlemci lazım Apple bu konuyu iyi beceriyor fakat eğer ekran kartı gerektiren bir uygulamaya geçiş yaparsanız veya halihazırda kullanıyorsanız kesinlikle Windows NoteBook öneririm MacBook'a göre 2 - 2.5 kilo arası daha ağır olabilir fakat özellikleri her anlamda daha performanslı olacağı için öneririm. Diyorsanız ki MacBook özellikleri benim kullanacağım tüm uygulamaları karşılar gerek ekran gerek kullanım kalitesi bakımından MacBook'lar daha iyi.
Hocam ipad iphone airpods beats watch ekosistemi kurduğum için kalitesini yıllardır biliyorum o da cezbediyor teknik hizmetleri olsun kalitesi olsun emülatör ve buluttan da projeler yapılıyor sizce? Paralels windowsta kullanabilirim

Hocam emülatörden kullanılıyor artık bulut üzerinden SolidWorks projeleri oluşturmak da mümkün geldiği için eskiden olsa tek tercih Windows idi ama kararsızlık var Lenovo öneriniz var mı? Victus beyaz modelleri çok şık duruyor.

Hocam iPad iPhone AirPods Beats Watch ekosistemi kurduğum için kalitesini yıllardır biliyorum o da cezbediyor teknik hizmetleri olsun kalitesi olsun emülatör ve buluttan da projeler yapılıyor sizce? Paralels Windows'ta kullanabilirim

Hocam MacBook'larda Ekran kartı eksikliği var diye biliyorum yani yüksek performans gerektiren oyun olsun render olsun yetmeyebilir MacBook dışı ekran kartı iyi modellerle çok daha geniş alanda çalışma yapabilirsiniz sizi kısıtlayan bir şey olmaz yani.

MacBook seni üzmez bu konuda, hafifliği, şıklığı ve taşınabilirliği olsun gayet iyi bir seçenek okul yıllarında. Ayrıca M.2 çipli Mac'ler oldukça güçlü bir performansa sahip.

Fakat önereceğim bir diğer cihaz ROG serisi bir cihaz, ROG Zephyrus'un olayı farklı, ekran kartı başlı başına işi değiştiriyor diyebilirim, her şeyi yapabileceğin bir cihaz, oldukça şık, pancar motoru gibi fanları yok buna rağmen soğutması çok iyi, çok performanslı ayrıca Autodesk vb. bir sürü programı çok daha iyi şekilde çalıştırabilecek bir güce sahip.

Veya 13. Nesil Rog Strix serisi. linkini bıraktım.

Burada iş tamamen sana kalıyor, ikisinin de belirli bir dezavantajı ve avantajları mevcut, bana kalırsa ROG Zephyrus almalısın, yeni nesil ekran kartıyla beraber hem taşınabilirliğinden, hem de şıklığından vazgeçmezsin, uzun yıllar boyunca mimarlık programlarında seni yarı yolda bırakmayacak bir cihaz.

Kullanacağınız programlar Mac destekliyorsa düşünmeyin bile. Ancak desteklemiyorsa o bütçedeki ROG laptoplara bakın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı