Makine teknikerliği okunur mu?

KranlıkPrensi

Kilopat
Dokuz Eylül Üniversitesi makine teknikerligi bölümü okumak istiyorum. Sizce bölümün önü açık mıdır? Bölümü bilen ya da okuyan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan ben okuyorum. Okunabilir ne iş bulma konusunda pek sıkıntı çekmeyeceğin bir meslek. İster montajcı olursun, ister bakımcı olursunz istersen de çizimci olursun. Önü açık bence.

Şuan ben okuyorum. Okunabilir ne iş bulma konusunda pek sıkıntı çekmeyeceğin bir meslek. İster montajcı olursun, ister bakımcı olursunz istersen de çizimci olursun. Önü açık bence.
Hocam bende makine okumayı düşünüyorum. Dersleri nasıl zor mu? Ben bir yandanda dgs çalışmayı düşünüyorum.

Hocam bende makine okumayı düşünüyorum. Dersleri nasıl zor mu? Ben bir yandanda dgs çalışmayı düşünüyorum.
Bence DGS yapmayın. Teknikerlerin iş bulma olasılığı daha yüksek ve sahada daha çok rol aldıkları için yüksek maaşla başlamaları daha olası. Derslerin zorluğu kişiden kişiye göre değişir. Ben meslek lisesi çıkışlı olduğum için ve sayısalım çok kötü olduğu için Statik ve Mukavemet dersi ile Matematik dersinden kaldım. Diğer dersler nispeten daha kolay.

Şu an ben okuyorum. Okunabilir ne iş bulma konusunda pek sıkıntı çekmeyeceğin bir meslek. İster montajcı olursun, ister bakımcı olursunz istersen de çizimci olursun. Önü açık bence.

Hocam peki Mekatronik teknikerliği nasıl sizce ben makine ile onun arasında kaldım. Da makine Ege Üniversitesi Mekatronik 9 Eylül ve Gazi Üniversitesi geliyor.

Hocam peki Mekatronik teknikerliği nasıl sizce ben makine ile onun arasında kaldım. Da makine Ege Üniversitesi Mekatronik 9 Eylül ve Gazi Üniversitesi geliyor.
Mekatronikte makine ve elektrik karışık diye biliyorum. Onun dışında pek bir bilgim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı