Makro aleti yapımı

iDqrkLord

Femtopat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
77
Selam benim aklımda şöyle bir proje var, (daha önce hiçbir alet bir şey yapmadım ilk işim)

Screenshot_5.png


Görselde ki gibi olacak motorun ucuna bir plastik çiftli dişli takacağım ona da boncuk ekleyeceğim (bu görselde ki gibi olmayacak) fakat bu motor şöyle olsun istiyorum motorun güç kablosunu PC'ye takayım bir de açma kapama tuşu olsun yani tuşa basayım açılsın tuşa basayım kapansın bunu nasıl yapabilirim hangi ürünleri kullanmam gerek bunları yazarsanız sevinirim ürünün son halini ve detaylı yapımını başka bir Forum'da yapabilirsem anlatırım.
Bu aleti Minecraft PvP için kullanacağım yani makro için kullanacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yapmıştım bunu. Denerken hep makro uyarısı veriyordu. Düzgün oyun keyfi veermiyor. Birde Aim çok kayıyor. Ama illa istiyorum derseniz arkadaşların dediği gibi bir şey indirin veya biliyorsanız kendi Python Script'inizi yazın. Ortalama 20 satırlık bir kod ile yapabilirsiniz. Yalnız ben kendi başarınız ile oynamanız taraftarıyım. Kendinizi geliştirerek makrodan daha iyi oynayabilir hale gelirsiniz.
 
Ben yapmıştım bunu. Denerken hep makro uyarısı veriyordu. Düzgün oyun keyfi veermiyor. Bir de aim çok kayıyor. Ama illa istiyorum derseniz arkadaşların dediği gibi bir şey indirin veya biliyorsanız kendi Python script'inizi yazın. Ortalama 20 satırlık bir kod ile yapabilirsiniz. Yalnız ben kendi başarınız ile oynamanız taraftarıyım. Kendinizi geliştirerek makrodan daha iyi oynayabilir hale gelirsiniz.

Kendim 14 cps yapıyorum fakat boşta bir mousem var ve evde boş oturduğum için bir şeyler denemek istiyorum hobi gibi.
Bence bunun yerine çeşitli uygulamalar var onları kullanın yine de karar sizin.

Hocam Auto-clicker indirip tuş atayın. Cps'IDE 15 yapın uğraşmazsınız.

Düz yazılım ile makro açın, gerçekten şunu yapmak aşırı saçma.

Aleti evde boş durduğum için bir uğraşım olması için yapıyorum boşta bir mousem var ona takacağım yani bir şeyler denemek istiyorum yine de yorumlarınız için teşekkürler makroyu bende biliyorum ama kendim 14 cps yapabiliyorum yeniden teşekkürler.
 
Kendim 14 cps yapıyorum fakat boşta bir mousem var ve evde boş oturduğum için bir şeyler denemek istiyorum hobi gibi.
Anladım. Bu aleti aynı videodaki gibi değilde, kendinize uyacak şekilde yapın. Öncelikle fare önemli. Ondan sonra konumunu kendiniz ayarlamalısınız. Motor neredeyken daha iyi basıyor gibi. Bağlantısına gelince. Anahtarlı olmasını istemişsiniz. Devreye bir tane on/off switch eklerseniz bunu da halledersiniz. Yapımına gelince, bahsettiğim şeylerin bağlantıları gayet basittir. Bir video izleyerek hemen kavrayabileceğiniz şeyler. Sorunuz olursa yine sorabilirsiniz.
 
Anladım. Bu aleti aynı videodaki gibi değil de, kendinize uyacak şekilde yapın. Öncelikle fare önemli. Ondan sonra konumunu kendiniz ayarlamalısınız. Motor neredeyken daha iyi basıyor gibi. Bağlantısına gelince. Anahtarlı olmasını istemişsiniz. Devreye bir tane on/off Switch eklerseniz bunu da halledersiniz. Yapımına gelince, bahsettiğim şeylerin bağlantıları gayet basittir. Bir video izleyerek hemen kavrayabileceğiniz şeyler. Sorunuz olursa yine sorabilirsiniz.

Teşekkürler.👍
 

Geri
Yukarı