Makro özelliği olan mouse önerisi

Logitech G G203 Lightsync Oyuncu Mouse Mavi Fiyatı ve Özellikleri G HUB uygulamasında bulunuyor.
resim_2023-06-23_023938177.png

Razer DeathAdder V2 alabilirsin. 4 tane ek butonu var. Mouse'u bende kullanıyorum. Uygulamasından istediğin gibi ayarlayabilirsin macrolarını. Gerçi farklı bir konunuzda 3 1 nasıl yapılır diye sormuşsunuz. Onu mouse'a ayarlayabilir misiniz bilmiyorum. Ama uygulaması basit istersen site açmasını istersen klavyeden bir tuş yaparsın. 1.5-2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Kablosunda yırtılma filanda yok. Bayağı bir kezde düşürdüm.

Şuanda en normal bir mouseda bile makro özelliği bulunuyor. Tavsiyem makro özelliğini boşverip içinize sinen bir mouse almanız.
hocam aslında mouse var programıda var ama ben yapmayı beceremiyorum özelligi biliyorsanız nasıl yapıldınız anlatırmısınız

Mouse almadan önce bu mouse görseydim kesin alırdım kendi makro özelligi olan bir mouse kod yapmama gerek kalmazdı

Bloody tavsiye ederim, hem sağlam hemde hafıza tuşlarına sahip oluyor.
hafıza tuşları nasıl oluyor

Makro istiyorsan Logitech G300S alman iyi olacaktır.

Kaçırdım hocam onu :(

Makroyu 130 liralik Performax Xotran ile de yaparsin, 3000 liralik Razer DeathAdder V3 Pro ile de.

Bütçen nedir?

Aslında benim şu anki mouse yeni program özelligide var ama ben bir türlü beceremedim hocam nasıl yapıldı hakkında bilginiz var mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı