Steam Steam sepeti nasıl?

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller. Bu indirimlerde almayı düşündüğüm 8 oyunluk listem sizinle hatta 9 diyelim ona :D çünkü Dead Island 2 hatalı fiyatlandırmadadır diye hemen çekmek istedim. Sizce sepetim nasıl?

Screenshot_388.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. Bu indirimlerde almayı düşündüğüm 8 oyunluk listem sizinle hatta 9 diyelim ona :D çünkü Dead Island 2 hatalı fiyatlandırmadadır diye hemen çekmek istedim. Sizce sepetim nasıl?

Eki Görüntüle 2626650

Güzel Black Desert'te öneririm yetenek kullanma açısından çok güzel duruyor yeni başladım pek bilmiyorum ama hoşuma gitti oynanış.

Güzel Black Desert'te öneririm yetenek kullanma açısından çok güzel duruyor yeni başladım pek bilmiyorum ama hoşuma gitti oynanış.
Güzel oyuna benziyor ama p2w gibi. Onu zaten Steam bile ücretsiz dağıttı 2 kez. Ben ilkinde almıştım lakin o oyuna başladın mı sadece onu oynayacaksın :D O yüzden 1-1,5 yıldır kütüphanemde olsa dahi hiç açıp oynamadım bile.

Güzel oyuna benziyor ama P2W gibi. Onu zaten Steam bile ücretsiz dağıttı 2 kez. Ben ilkinde almıştım lakin o oyuna başladın mı sadece onu oynayacaksın :D o yüzden 1-1, 5 yıldır kütüphanemde olsa dahi hiç açıp oynamadım bile.

P2W gibi ise oynamam zaten pek bilmiyorum yeni oyunlar deniyorum.

Dead Island 2'yi Epic zamanında bedavaya dağatmıştı bedava bile oynanabilecek bir oyun değil. NFS Heat de zamanında 50 TL'ye almıştım biraz oynatıyor sonra polisler çileden çıkarttırıyor polisler çok op. Ama ona verecek 3 doların varsa denemeni öneririm.

Dead Island 2 kötü bir oyundur almanızı önermem.
Neden ki? Direkt Dying Light'a göre mi karşılaştırma yapıyorsun?

Dead Island 2'yi Epic zamanında bedavaya dağatmıştı bedava bile oynanabilecek bir oyun değil. NFS Heat de zamanında 50 TL'ye almıştım biraz oynatıyor sonra polisler çileden çıkarttırıyor polisler çok op. Ama ona verecek 3 doların varsa denemeni öneririm.
Teşekkürler. Ucuz diye Steam'den de alayım dedim çünkü bazen Epic üzerinden hata alınabiliyor.

Hayır çok isteyerek başladım ama bence hikayesi çok kötü hiç oynayasım gelmemişti
Yani şimdi oyun çıkmadan yıllar önce bile fragmanını yayınlamışlardı. O kadar yıl sonra oyunu artık unuttular mı - ben unuttum- çok ilgi görmedi. Grafiğinden veya oynanışından mı bilemiyorum lakin hikayeyi değerlendiremem. Çünkü oyunun büyük bir kısmının videosunu izlemek lazım o da büyük spoiler olur. O zaman şöyle sorayım. Dying Light oynadın mı? Oynadıysan ona göre hikayesi kötü mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı