Maks. 400 TL mouse önerisi

Elim biraz büyük oturmamasından korkuyorum. Bir de RGB'si çok hoşuma gitti M65'in. Ayrıyeten FPS oyunlarda yandaki nişan tuşu işime yarayabilir diye düşünüyorum.

Bende şu an Razer DeathAdder Chroma var gayet güzel oturuyor ve biraz da büyük bir mouse sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum.

Kaç DPI sizin için daha iyi olur. En fazla ne kadar kullanıyorsunuz?

Normalde 1080P monitörde 2000-4000 yeterli ama şu anki sistemimde fazla oyun oynamıyorum. 1 haftaya yeni sistemim gelecek ve 2K monitör aldım. Yani şu an kestiremiyorum o konuyu.
Ayrıca marka tercihiniz var mı? Ya da marka takıntınız? ASUS, Razer, Corsair vb. özellikle istemediğiniz bir şey varsa ona göre önermemiz daha hızlı olur bence.

Marka değil ama görüntü olarak Razer bana sade geliyor. Ben biraz daha şaşaalı şeyleri seviyorum. Ama büyük bir fark varsa performansta tabii ki görüntü benim için 2. plana düşer.

Normalde 1080P monitörde 2000-4000 yeterli ama şu anki sistemimde fazla oyun oynamıyorum. 1 haftaya yeni sistemim gelecek ve 2K monitör aldım. Yani şu an kestiremiyorum o konuyu.

Marka değil ama görüntü olarak Razer bana sade geliyor. Ben biraz daha şaşaalı şeyleri seviyorum. Ama büyük bir fark varsa performansta tabii ki görüntü benim için 2. plana düşer.

Bende ASUS ROG gladius 2 Core var. Bir bakın isterseniz RGB'si bence güzel. Ayrıca müziğe göre falanda ayarlayabiliyorsunuz. Başka ASUS marka bir ekipmanınız varsa uyumlu(anakart ışığı mesela bende uyumlu olan)beraber uyumlu çalışıyorlar renk olarak. Şu sıralarda 300 TL gibi bir şey. Ama indirimde. Bir bakın isterseniz. Fakat DPI konusuna gelirsek 6200DPI. Yeterli olur mu deneyerek görmeniz daha uygun olur bence. Ama böyle bir ihtimaliniz yoksa ve mouse kullanma alışkanlığımı değiştirmek istemiyorum derseniz 12000DPI taraflarına yönelin bence ama 6200 yeterli olabilir bir denemenizi tavsiye ederim imkanınız varsa.

Bende ASUS ROG gladius 2 Core var. Bir bakın isterseniz RGB'si bence güzel. Ayrıca müziğe göre falanda ayarlayabiliyorsunuz. Başka ASUS marka bir ekipmanınız varsa uyumlu(anakart ışığı mesela bende uyumlu olan)beraber uyumlu çalışıyorlar renk olarak. Şu sıralarda 300 TL gibi bir şey. Ama indirimde. Bir bakın isterseniz. Fakat DPI konusuna gelirsek 6200DPI. Yeterli olur mu deneyerek görmeniz daha uygun olur bence. Ama böyle bir ihtimaliniz yoksa ve mouse kullanma alışkanlığımı değiştirmek istemiyorum derseniz 12000DPI taraflarına yönelin bence ama 6200 yeterli olabilir bir denemenizi tavsiye ederim imkanınız varsa.

Evet bayağı dikkatimi çekti o mouse ama DPI değerleri yüzünden elemiştim. En az 7500 arıyorum sağlama almak için. Anakartım MSI olduğu için ilk bir MSI bakayım dedim ama çok da kaliteli bir şeyler bulamadım açıkçası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı