Maksimum 1000 TL Klavye Önerisi

Bilmiyorum ya, şu anki klavyem ile karşılaştırdığında 100 kat iyi. Benim karın ağrım ise şu salgın muhabbetinden dolayı, elimde tek nakit 1000 TL var. İş yok, bir şey olursa yanımda dursun istiyorum o yüzden.

Bakalım bir sonraki indirimde alacağım mecbur.
Alacağınız zaman konu açın lütfen, bu kadar insanın vaktini çalıyorsunuz.

Alacağınız zaman konu açın lütfen, bu kadar insanın vaktini çalıyorsunuz.
Ben kimsenin vaktini filan çalmıyorum, bu yaptığınız cidden ayıp. Sırf sizin önerilerinizi beğenmedim diye bu yapılmaz, ben sadece indirim bekliyorum. O kadar insan uzun süre sonra alacağı şeyler için konu açıyor. Ben zaten kararımı verdim Corsair K70 MK.2 Rapidfire alacağım, konuyu hortlatan sizsiniz.

Ben kimsenin vaktini filan çalmıyorum, bu yaptığınız cidden ayıp. Sırf sizin önerilerinizi beğenmedim diye bu yapılmaz, ben sadece indirim bekliyorum. O kadar insan uzun süre sonra alacağı şeyler için konu açıyor. Ben zaten kararımı verdim Corsair K70 MK.2 Rapidfire alacağım, konuyu hortlatan sizsiniz.
Piyasadaki modellerin neredeyse %80'i önerildi. Konuda her markadan her yelpazeden ürün var.

Hayırlı olsun o zaman.

Bugün ilk mesajı siz yazmışsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı