Teşekkürler ama söylediğim gibi isteklerim belli.Bahsettiğiniz yüksek profilli tuşlar sanıyorum G815'de mevcut. Sizin makro tuşu ve büyük enter tuşu isteklerinize uymuyor fakat külleri vb. temizlemek açısından bu klavye çok elverişli.
Teşekkürler ama söylediğim gibi isteklerim belli.Bahsettiğiniz yüksek profilli tuşlar sanıyorum G815'de mevcut. Sizin makro tuşu ve büyük enter tuşu isteklerinize uymuyor fakat külleri vb. temizlemek açısından bu klavye çok elverişli.
Alacağınız zaman konu açın lütfen, bu kadar insanın vaktini çalıyorsunuz.Bilmiyorum ya, şu anki klavyem ile karşılaştırdığında 100 kat iyi. Benim karın ağrım ise şu salgın muhabbetinden dolayı, elimde tek nakit 1000 TL var. İş yok, bir şey olursa yanımda dursun istiyorum o yüzden.
Bakalım bir sonraki indirimde alacağım mecbur.
Ben kimsenin vaktini filan çalmıyorum, bu yaptığınız cidden ayıp. Sırf sizin önerilerinizi beğenmedim diye bu yapılmaz, ben sadece indirim bekliyorum. O kadar insan uzun süre sonra alacağı şeyler için konu açıyor. Ben zaten kararımı verdim Corsair K70 MK.2 Rapidfire alacağım, konuyu hortlatan sizsiniz.Alacağınız zaman konu açın lütfen, bu kadar insanın vaktini çalıyorsunuz.
Piyasadaki modellerin neredeyse %80'i önerildi. Konuda her markadan her yelpazeden ürün var.Ben kimsenin vaktini filan çalmıyorum, bu yaptığınız cidden ayıp. Sırf sizin önerilerinizi beğenmedim diye bu yapılmaz, ben sadece indirim bekliyorum. O kadar insan uzun süre sonra alacağı şeyler için konu açıyor. Ben zaten kararımı verdim Corsair K70 MK.2 Rapidfire alacağım, konuyu hortlatan sizsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.