Maksimum 1000 TL Klavye Önerisi

Bu içinize sinmez ise hiçbiri sinmez :)
Bilmiyorum ya, şu anki klavyem ile karşılaştırdığında 100 kat iyi. Benim karın ağrım ise şu salgın muhabbetinden dolayı, elimde tek nakit 1000 TL var. İş yok, bir şey olursa yanımda dursun istiyorum o yüzden.

Bakalım bir sonraki indirimde alacağım mecbur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla benim de asus dikkatimi çekiyordu apex pro görene kadar. Aklımı fena kurcalıyor:)

.
Hem ucuz hem kalite.
Stoktaki son ürün.

.
Hem ucuz hem kalite.
Stoktaki son ürün.
Klavye mekanik değil? :D Şaka mısın sen?

Logitech G910 alınabilir. Türkçe tuş diziliminde enter tuşu büyük. Birkaç sitede 950 TL'ye gördüm ama us dizilimdi. Bir araştırın isterseniz.
Oldukça iyi bir klavyedir. Önerilen klavyelerin özellikle aydınlatması gece insanın gözünü çok yoruyor, Logitech bu konuda çok iyi. Romer-G Switch'leri de başarılı buluyorum, sessiz ve hızlı.
G513 ve G613'e de bakılabilir Vatan'da ucuz.

Logitech G910 alınabilir. Türkçe tuş diziliminde enter tuşu büyük. Birkaç sitede 950 TL'ye gördüm ama US dizilimdi. Bir araştırın isterseniz.
Oldukça iyi bir klavyedir. Önerilen klavyelerin özellikle aydınlatması gece insanın gözünü çok yoruyor, Logitech bu konuda çok iyi. Romer-G Switch'leri de başarılı buluyorum, sessiz ve hızlı.
Genel olarak iyi ama hoşuma gitmeyen 3 özelliği var.

1 - Sanırım bilek desteği çıkarılamıyor. (Kullanmıyorum.)
2 - Makro ya da ek tuşlardan nefret ederim, gereksiz yer kaplıyorlar.
3- Klavyenin kasası yüksek, sigara içtiğim için tuşların arasına gidip orada kalıyorlar. Kasası alçak, tuşlar yukarıda bir klavye istiyorum ki salladığımda kül vb. şeyler direk dökülsün.

G513 düşündüm ama forumda kötüleyenler oldu o yüzden vazgeçtim.

Şu an aklımda Corsair K70 MK.2 Rapidfire var, görünürde hiç bir şikayet yok.

Genel olarak iyi ama hoşuma gitmeyen 3 özelliği var.

1 - Sanırım bilek desteği çıkarılamıyor. (Kullanmıyorum.)
2 - Makro ya da ek tuşlardan nefret ederim, gereksiz yer kaplıyorlar.
3- Klavyenin kasası yüksek, sigara içtiğim için tuşların arasına gidip orada kalıyorlar. Kasası alçak, tuşlar yukarıda bir klavye istiyorum ki salladığımda kül vb. şeyler direk dökülsün.
Aynı şekilde düşündüğüm için G810 almıştım ben de yalnız şu an 1400 TL'nin altında bulamadım. Eğer RGB olmasa da olur derseniz G413 güzel bir klavye ve fiyatı Türkiye şartlarında uygun şu an.

Aynı şekilde düşündüğüm için G810 almıştım ben de yalnız şu an 1400 TL'nin altında bulamadım. Eğer RGB olmasa da olur derseniz G413 güzel bir klavye ve fiyatı Türkiye şartlarında uygun şu an.

İlk mesajımda söylediğim gibi tuşlardan hassas ses ayarı yapamıyorum oyun içindeyken, ses tekerleği en önemli isteklerimden bir tanesi.

Ben bunu Vatan'da görüp incelemiştim, genel olarak beğendim. Kaliteli duruyor malzeme kalitesi yalnız ne kadar dayanıklı olduğunu bilmiyorum. Fiyatı da uygun, kırımızı switch olanı alınabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı