Arkadaşın önerdiği Asus Rog Claymore klavyesini öneririm. Yakınım kullanıyor ve memnun.
Ama küçük bu da?Tekerlek için birbirimizi mi kıracağız.
https://www.hepsiburada.com/asus-rog-claymore-aura-sync-rgb-mekanik-oyuncu-klavye-p-hbv00000a4y7b
Bu modele bak. Ses tekerleği de var. Enter tuşu da büyük.![]()
Yok önemli değil ama SS Apex 7 ile Apex Pro arasında çok git gel yaşıyorum, hangisi alacağıma karar veremedim.Numerik pad önemli değilse isteklerinize uyuyor.![]()
Steelseries Apex 7 TKL (UK) RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Klavye - Red Switch Fiyatı ve Özellikleri
Steelseries Apex 7 TKL UK RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Klavye Red Switch fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Steelseries Apex 7 TKL UK RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Klavye Red Switch en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Yok o anlamda demedim, resimlerinde enine büyük. Ben attığım resimdeki gibi bir enter tuşu istiyorum, o sizin attığınız klavyenin resminde olan enter tuşuna basmak eziyet gibi bir şey.Küçük olamaz. Neden derse ben şu an bu klavyeyi kullanıyorum. Enter tuşu gayet büyük.![]()
Numpad neden sol tarafta? Çıkarılabilme özelliği mi var?Technopat'ın inceleme videosunda Enter tuşunun büyük olduğu gözükmekte.Eki Görüntüle 545618
Core versiyonunda tekerlek olsa direk alınır.Hayır. Klavyenin iki türü satılıyor.
Claymore:Eki Görüntüle 545622
Claymore Core:Eki Görüntüle 545624
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.